Monday, January 3, 2011

Aku Separa Merajuk


Ni stat aku semalam. Erm, hampir tiap hari pun lebih kurang la dari negara yang sama. Yang dari Malaysia tu aku paham la. Yang dari luar negara tu.. Ooo...sampai hati taknak tegur cakap "hai nama saya Abu/ Siti,etc.. Saya dari Egypt/UK/Indonesia/US etc.. Sophie nak apa-apa souvenir a.k.a cokelet dari sini tak? nanti saya bagi"


Haaa lebih kurang macam tu ke. Taknak cakap hye-hye, bye-bye ke kat haku ni? Isk3..tak baik woh sombong.. (tak pasal-pasal) aku tak pernah pergi oberseas ni kecuali Singapore.Hukhuk..Memang jauh kan Singapore dengan Malaysia ni. Bila korang nak post keychain kat aku nie..Bagi setem ke..Aku ni pengumpul setem separa tegar tahu tak ? I'm waitinggggg like tak tahu malu waitingggg~  Ok bye.Good Night. hehuhehu.tak tahu malu.bye.

13 comments:

  1. eeiiii..nape takde russia ni???ML datang tau~ni terbalik ni,ML plak yang nak marah stat ni.kekeke...

    ReplyDelete
  2. hai saya dari canada :P nak coklat tak ? tehee

    ReplyDelete
  3. Egypt tinggi lagi tuh. Egypt kena tegur dulu!

    ReplyDelete
  4. hehe..best kan kalo dorang bg kychain ke fm ker blablabla..

    ReplyDelete
  5. saya dari bangladesh.. kikikikikikiki

    ReplyDelete
  6. hehehe... separa je?
    OE baru dekat sini...
    just drop a comment...
    OE dari M'sia je...
    (n_n)

    ReplyDelete
  7. namaste..saya dari india...hak3...

    ReplyDelete
  8. Olololo merajuk plak dia. Meh baca entri terbaru saya meh.. ada surprise buat cik sophie XD

    ReplyDelete
  9. orang tak hye kite tak kan kite nak hye org..org x follow kite tak kan kite nak follow nak follow org,...

    ReplyDelete
  10. hai, 3 bulan lepas saye dari US. skrg dah balik. too late nk beli hadiah :)

    ReplyDelete
  11. wakil ke 2 russia dtg:p sophie nak matroshka?kekkeke

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...