Tuesday, January 4, 2011

Sophie Ashaari pun boleyhhh vs Header 2011

Hye semua.. Adesss.. Adessss.. Adesssss..

Aku tak dapat menahan lagi membendung (ayat SPM) gelak tawa aku ini. Iskk! Aku dah jadi betul-betul sasa!!

Haaa.Ni Awie punye lengan pun kalah dengan lengan aku nih. Hehe. Ok, header ni di-edit menggunakan header Abang Ben Ashaari. Cuba teka siapa edit? hihi.. Siapa lagi kaki edit yang rajin, mestilah Abang Odio dari blog Di Sini Penaku Terbiut. Pagi-pagi aku dah terkekek-kekek gelak sorang-sorang dah. Aiyoooo amma appa..

Thanks to Abang Odio sebab dia buatkan sekali header untuk aku. Katanya macam appreciation gitu sebab review blog dia kat entri Blogger Yang Aku Suka Terjah Blognya. So ni dia header baru tahun 2011. Tak payah penat-penat nak edit header dah. Sebab ada orang dah tolong buatkan..heeee!!! =B  (mak aku kata gigi aku gigi rabbit sebab tu aku senyum camtuh.)


Waaahh, bestnyaa ada orang tolong buatkan banner!!!! (^_^) Tapi kalau ada sesiapa nak banner macam ni ke atau yang lebih best ke boleh lah usha kat blog Abang Odio eh untuk buat tempahan. Kalau nak free kena review blog Abang Odio dulu lah macam yang aku buat.. ekekekeke..sesuka hati jek. So, here again. Thanks a lot Abang Odio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I like it sebab macam comic version and ade kite punya 'awak' sekali  eheks. =')

p/s: harap-harap Abang Ben Ashaari tak marah. Gulp~ kena smack down dengan dia leh penyek ni. iskkk!! 

p/s/s: Thanks a lot pada yang selalu shout di shout box aku tuh. & thanks kepada semua pengomen entri-entri aku. Tanpa korang siapalah blog ini. T_T  tak sempat nak terjah balik. Ada masa banyak aku terjah balik. Sekarang mesin basuh rumah rosak. Maka baju busuk berbakul-bakul kena basuh tangan. T_T

35 comments:

  1. hahaha...seyes kreatif inovatif betoi!! hahaha..cun jerk kot mcm tuh.. aiyahhh..

    ReplyDelete
  2. kahkahkah..klakar gile..
    muke da c0mel ayu gitu..
    skali tgk lengan..pergh~hahaha~

    ReplyDelete
  3. sophie..nice header lah!!

    alalallaa
    nis tergelak2 tgok gambar sophie ashaari tuu
    sory yer sophiee
    huhuhu
    nak gelak2 lagi niieee
    :))

    ReplyDelete
  4. header yang unik, macam komik siap ade kumbang lagi. =)

    Latest Entri :
    Saya Minta Maaf, Maafkan Saya

    ReplyDelete
  5. keh3...gelak xhenti tgk pic...pndai edit

    ReplyDelete
  6. comel jeaa header baru Kak Sophie :D

    ReplyDelete
  7. haha...ok gak pe header ya awal 2.tanye la abang ben bleh letak ke x header 2..

    ReplyDelete
  8. header paling menarik di alam semesta..hehe

    ReplyDelete
  9. haha.gelak besar aku tgok entry nie.pakai tudung badan sasa kat lengan^_^.hahahha.weh.si ben smack ko gune lengan dye yg besar tuh tak leh swimming lagi ko lepas nie nanti.^_^

    ReplyDelete
  10. hahahah macho u...

    newayy header chantekkk sngtttt

    ReplyDelete
  11. waaa sophie..tekejut ML.wakakkaka...

    ReplyDelete
  12. pas ni tak leh buat hal dengan sopie.t kene hempok..hahaha...

    ReplyDelete
  13. Thanx Sophie. Hope Sophie suke header tu. Syok gak tengok Sophie jadi kartun comic camtu kan XD

    ReplyDelete
  14. muka boleh tahan cun. tengok lengan jadi cuak pulak. haha

    ReplyDelete
  15. Kelakar lah gambar sophie ashaari! Tapi macam sesuai je kalau sophie berketul2... hahah.. ;)

    ReplyDelete
  16. tu rrrr ms skodeng blog Bro Odio tu dla dah guling2 gelak tengok Sophie betul2 jd kakak sasa..haha..neway congrats sophie dpt free header..mmg cun :)

    ReplyDelete
  17. tak dapat tahan.. nak tergelak aje tgk pic tu... muka dah ayu.. comel.. tgk badan... sasa betul... hehehehe...XD

    ReplyDelete
  18. serius lawak campur geli tgk gambar ko dgn badan sasa cam tu...

    ok, aku tau aku bakal dikecam hebat lepas ni,
    tp sape Ben Ashaari tu???

    ReplyDelete
  19. hye awek gagah:D

    matroshka tu sejenis ikan kepala lapan..kekekkeke tipu je..actly patung ukiran bentuk telur yg ade family,nanti alexa wat cite psl tu oki:p

    ReplyDelete
  20. wusshh wushh header baru..~ :D

    ReplyDelete
  21. abg tough.lu angkat berapa kampit beras tiap2 hari ni?

    ReplyDelete
  22. hehe, serius lawak habes gamba kak sophie ada badan tough auu auu hawt habes ! :D

    ReplyDelete
  23. waa..sophie da gagah girl! hehe.. :p

    ReplyDelete
  24. hahahaha.. dahsyat gila.. muka ayu badan tough.

    ReplyDelete
  25. omaigod..seram tgk header ben tu ..uuuu

    ReplyDelete
  26. waw...sophie telah bertukar menjadi hul Ben..huhu... takot Gayah nk dekat..wakakakak

    ReplyDelete
  27. hahaha.. sasa gila lengan u.. hahaha... anyway, smart lorw header baru.. hehehe i loike~

    ReplyDelete
  28. klaka..hehe
    tp header kt bwh 2 awesome gler!!
    sis wt la tutorial wt header cntek2 cmtu..:)
    xreti nk wt header gn coding..heheh

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...