Monday, January 24, 2011

Speechless dan Berangan Lepas Dengar Video Ni.

Ni semua gara-gara Itik Kejam. Aku nak melawat dia sebab nak cakap thanks atas pemberian hadiah saguhati contest dia yang aku dapat. tapi tiba-tiba terlihat latest entry dia. Christina Grimmie aku kenal. Sam Tsui? Wait. Tak kenal. Siapakah? Kenapakah? Kenapa kacak? (^_^) ah gatal.

Dan aku rasa mulut aku ternganga dan mula berangan yang nyanyi itu adalah aku selepas tengok video ini. hihi huhu..but it was just a dream~





Sebenarnya dari dulu lagi aku suka sangat usha video dari Christina Grimmie ni. Sekarang ni dah femes giler ah kat Youtube. Aku lagi suka usha video dia daripada usha video artist. hehe.Pengakuan jujur aku ni. Aku suka dia sebab suara dia power, nyanyian dia bersahaja, dan dia pandai main piano. Oh tak dilupakan juga dia adalah seorang yang comel dan gaya tak bajet hot. So aku memang suka lah yang sempoi-sempoi macam dia. Sam Tsui ni pulak, hurmmm.. nak tahu lebih lanjut gi lah baca entri Itik Kejam ni. Aku harap aku boleh berkenalan dengan Sam Tsai sebab dia pun minat melukis. Nak jadi sahabat pena dia lah. (-_-') wtf I know..  T_T

p/s: dah lama teringin nak sign up kelas piano. Aku rasa macam dah terlambat. Tapi akak ipar aku kata it's never too late to learn something new. Sebenarnya nak berangan jadi cam Christina Grimme gak. Walaupun sedar suara cengkerik lebih merdu dari suaraku. Iskk!!!

18 comments:

  1. nice laaaa

    best gile la sophiee
    jom berangan bersame222

    ReplyDelete
  2. as salam..
    haha..rupanya ada juga yanga ala-ala fatin.kuasa berangan :D
    eh, berangan tu, boleh memotivasikan ( betul ke sebutan ni? ) diri untuk berjaya ya. jangan cepat putus asa~ er..pelukis + pemain piano.

    ok apa?
    er..saya takut dengar bunyi piano.kalau ada muzik yang berasaskan piano, kebiasaannya saya lari...


    -_-"

    memang itik kejam itu kejam ohh

    ReplyDelete
  3. jom belajar kelas PIANO..!
    eh..renang nak belajar,piano nak belajar..!sila DEBIK saya sekarang..

    ReplyDelete
  4. sam tsui tu kalo nk tau dia mcm lembut2 sikit.. sbb tu tak lepas cast utk glee.. :)

    ReplyDelete
  5. T,T oke, balek t..aku tgk bidio tuh!

    ReplyDelete
  6. nice cover, and the video is great quality too!
    and yeah, its never too late to learn.
    piano ni senang je X)

    ReplyDelete
  7. boley je lg tu nk blaja..
    ade je kelas hjg mggu skrg kannn..blom cuba blom tahu ;p

    ReplyDelete
  8. BIASE DLA DGR JE LAGU NI, X PNH TGK VIDEO..LAGU NI MMG BEST AHHHH...SUKE GILER!JOM BLAJA PINANO..HEHE

    ReplyDelete
  9. copi,vokal yg mantap + mamat yg ensem tu mmg wat aku nk join skali berangan ngan ko :)
    suki desu!

    ReplyDelete
  10. hehe =)
    try la cuba class piano tu kak sophie.. it's never too late to learn something.. wahaha ! pinjam ayat akk ipar akk kejap ! =D

    ReplyDelete
  11. cute and hensem
    tp bukan main piano tu x leh ke?
    x tau
    rasa3 la

    |How to have a MIXED baby?|

    ReplyDelete
  12. nis: hahaha..jom3..

    bob marley: haha..biaselaaaaaa pompuan..

    ..: wsalam. fatin mane? kenapa takut bunyi piano? peliknyee..huhu..

    amy syifa: debik!! amek.haha.

    meuz: eh yeke? whoa.thanks for the info.

    eiffel: haha.ni mesti tenet lembab kan.

    arief: really? lebih semangat ni.

    ReplyDelete
  13. maera: hahaha..kena cari kat youtube..

    indah mulya: huhu..tulaaa..rs cam nak cuba.

    dLA: hehehe..dila dahla busy..sempat ke? hehe..

    airaniez wirdani: welcome.. =)

    anies: hahaha..seriously tak. i know myself better.huhu..

    nurul: meh2 berangan sekali..

    aina nadhirah: hahaha..yelah, tgk lah dulu eh.

    pinqib: hurmmm.. wallahualam..

    ReplyDelete
  14. OMG! x sangka akk pun peminat christina! saya sgt suka lagu2 dia.
    sam tsui pun best. dia sgt kacak n cumil! suara dia sgt sedaaaap. klh artis kot! hbs semua lagu sam tsui n christina sy download-___-'

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...