Wednesday, January 12, 2011

Kalau Dah Bosan dan Perlukan Entertainment.

Ni semua gara-gara ternampak kawan aku upload gambar dia jadi covergirl magazine. Padahal dia adalah seorang lelaki. So aku masuk lah website ni. Macam-macam ghupe dah aku cuba.Hahahah. Kalau bosan dan perlukan entertainment bolehlah cuba ye tawan-tawan. Nescaya anda tetibe boleh jadi artist, movies star, magazine covergirl, halloween. etc. 

* My Favourite!! Sophie Sparrow*
Agak-agak orang takut tak tengok muka tak brutal camni nak jadi lanun.ceh.



 *Awww~ akhirnya dapat peluk Edward Cullen.So suweeet~*











 *hahahaaahaha.. *

*Hye, nama saya Sherek.*






Gambar asal:


Sebenarnya kalau korang perempuan korang boleh try lah nak letak muka korang kat awek-awek hotz. Mana tawu nak merasa macam mana muka korang dengan rambut pelbagai jenis style. Yang lelaki pulak boleh letak muka kat gambar yang ada body ketul-ketul. Kot berangan nak ada six packs ke.

Nak cuba untuk suka-suka boleh pergi ke:


Just for fun okey!!!!  =)

42 comments:

  1. hahahaha *gelak tgk muke2 di atas*

    ReplyDelete
  2. hahahha.akak yang dengan edward culen tu yg paling tak boleh bla~~~siap peluk lagi hahah.okey nak terai jugak lah.nak jadi sherk pun comel jugak nie huhu

    ReplyDelete
  3. hahahahahah.. memang betul2 x de keje ni.. yana selalu guna yearbook.. hukhukhukhuk

    ReplyDelete
  4. sophie sparrow...? hensem...!! haha...;D

    ReplyDelete
  5. nmpak sgt kamu nie boring..hehe
    tp nice picture..:)

    ReplyDelete
  6. hahahah . guling2 dibuatnya tengok pic ni !

    ReplyDelete
  7. hhahah... comey... sume mcm kena lak tu... terbaik gak r.. nk cuba!!! :P

    ReplyDelete
  8. nak try jgk lah..sbb mmg tgh b0san gile ni..heheh~

    ReplyDelete
  9. nak try jgk lah..sbb mmg tgh b0san gile ni..heheh~

    ReplyDelete
  10. nak try jgk lah..sbb mmg tgh b0san gile ni..heheh~

    ReplyDelete
  11. hahaha... romantik giler dpt pelok edward tuuu... ^__^

    ReplyDelete
  12. warghh ju on pon ade seram woh...!

    ReplyDelete
  13. sophie still cantik walau gaya mcm mn pun..hehehehehehe..

    ReplyDelete
  14. paling takleh blah skali yg avatar tu..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  15. Hahaha dah takde keje la tu ekeekeke... ;P

    ReplyDelete
  16. HAHAHAHAHAHAHAHAHA...betul dah takde kerja cik sophie ni...haha

    ReplyDelete
  17. hahaha sys ! takot gila tgk gmba yg mcm hantu tu
    mysterious betol ,
    dgn senyumannya
    teringat entry sys yg kena kcau dgn ------ tu
    hehe takut nk sebut tngah2 malam ni haha!

    ReplyDelete
  18. hahaha.mungek la ko sophie.mane ko dapat bende alah nie semua nie?? hahahhaa.cool.aku suke ko punyer muke jadi pirate tuh.heheheh

    ReplyDelete
  19. comel duh jack sparrow tuh! iyahahaha!

    ReplyDelete
  20. avatar terbaik sophie..hahahaha...

    ReplyDelete
  21. i like2!! chumel muke sophie wlaupun berbagai bentuk yg muncul.. hehehe... :D

    ReplyDelete
  22. hahaha..serius sngat kelakar la gambar2 di atas tu..adoi..krem pipi..

    nnt free nak try jugak la..;p

    ReplyDelete
  23. kay yea: yer, yer, sila gelak. =D

    ueya megami: hahah..bajet giler kan dgn edward cullen tu.

    liyanaziz: hahaha..abg gune then nak tiru abg.

    nieza micha: hensem kan I?kikiki..

    kim heerul : hahah..saje2 jeee..thanks..try la.

    pengemis dunia: sila guling.hahaha.

    athirah: try la.kene pandai adjust nak bg nampak kena.

    ayu jazari: sila2..

    ReplyDelete
  24. Sophia Rani: tulaaaa pasal..sweet kan.hahaha..

    Liquid: nguhuhuhu...

    shah87: heh? tp klakar adelaa.

    cEro: ngahahaha..tahu xpeee..aku ade avatar weh!

    umie nadhirah: try! try! try!

    Faizal n Fashitah: tahu xpeee..

    the sharkox: muahahaha.ade je.tp saje je nak post.fun skit.

    khairilnizam: heeee =D

    bukan photographer: hakhak.x ganas eh wolverine.

    ReplyDelete
  25. aten azhar: ishh..awk ni nape ingatkan sy psl entry tu..huhuhu..

    Fahmi: aku pun paling suka jd pirate tu.

    maizatul: kahkahkah...sophie suka jd sparow =)

    Topan: tetibe dah ade avatar sendiri.

    ML : erkkk..hahah..tengkiuu..

    eiffel: heee..tengkiu2..i like it too.. =)

    eyqsara: hahah.thanks =)

    anies: thanks =)

    cik sha: dah krem dr awal lagi.try laa =)

    ReplyDelete
  26. hahahaha, berjaya gak ko menggelakkan aku yg letih ni. Terasa hilang letih! Nk try jugak arr...

    ReplyDelete
  27. hehehe..leh terai ni ms cuti..klakar abes..x thn sume senyum comey jer

    ReplyDelete
  28. haha..peluk *edward* tu takleh blah ok..

    ReplyDelete
  29. Kelakar gila okayyy!
    Seriously bash pun try gak buat..hahahah...

    ReplyDelete
  30. comel nya! tapi yang woverine tu nampak sedikit awkwardd.. hehe :P

    ReplyDelete
  31. Heeehe comelll jea!
    Ada macam Umi Nazeera skit =))

    Untuk dia,..Maybe u tak ♥ i

    ReplyDelete
  32. rieda nk try jugak la..hahaha
    chumil gambar tu jadik..
    (^____^)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...