Friday, January 14, 2011

PERHATIAN!! Kelas Renang Hari Ahad. Siapa Mahu Join?

Salam.Hye semua.
Harini aku buat-buat rajin sikit nak post sampai 3 entri.haha.

I'll make it  quick and short.
Siapa yang bergelar perempuan/wanita/gegurl. atas 12 tahun,
bagi yang berminat nak join kelas renang,
Sophie buka satu kelas baru Ahad ni, 16 hb Januari 2011.  9am-11am.
Kolam renang UiTM Shah Alam.

Sophie perlukan dalam 3,4 orang lagi untuk lengkapkan kelas.
Kalau berminat bolehlah email Sophie di   sophiealyahya@gmail.com

Memang swimming class ni untuk mereka yang betul-betul tak tahu berenang, fobia. Kalau dah pandai saya tak ajar ler. Jadi jangan takut, jangan segan. Sebab time ni memang khas untuk perempuan, indoor dan takde lelaki. Kalau ada kita kasi wachaaa! sebijik. Ok harap maklum. First come first serve. Ajak lah kawan kalau segan. Till then..papaiii! nak gi BBQ pool.   (^_^)V

16 comments:

  1. ala,baru nk join..
    cancel terus..
    hehehehehe..

    ReplyDelete
  2. sonok je tau berenang.ni tak,terapung je reti.kehkehkeh :P

    ReplyDelete
  3. baru nak apply...tapi... tak lepas syarat lak..huhuk

    ReplyDelete
  4. sophie.. sy x pndai berenaang.. hehe!

    ReplyDelete
  5. ouhh, jauh. haha, lagpun dh nk blik jakartaaa;(

    ReplyDelete
  6. hm...
    utk laki tarak???
    yg tak tau berenang lgsg???
    hahahaha

    ReplyDelete
  7. ala nak join gak...
    p jauh sgt la
    huhu
    xreti berenang neyh
    ^_^

    ReplyDelete
  8. aku dah tahap Baywatch dah.tapi berminat.pakkal je jauh.^_^

    ReplyDelete
  9. alahai.. bestnye.. aku suke giler renang kot.. nak sgt join tp aku duk kat melaka.. kt cni kolam renang de seketul je..

    ReplyDelete
  10. teringat zaman sekolah rendah mase masuk kelab renang. lemass... =(

    ReplyDelete
  11. shah: heheh.sorry, for girls only.

    hanisah: heheh.at least reti terapung daripada tak pandai kan.

    sharkox: hahahha..sedar diri takpee =)

    misa: x pandai kena belajar la yang..

    fifi: alololo...xpeee.. =)

    micah: tengkiu.

    cEro:ade je instructor lelaki.ko je yg xnak..

    hana honey: xpe, balajar kat tempat awk pun xpe..janji belajar.

    fahmi:heheh...ade2 je..

    ee: takde kene beli lorr..

    NS: heheh..mesti fobia eh kalu lemas.

    khairilnizam: bolehhh...instructor lelaki adeee.. =)

    ReplyDelete
  12. memang fevret dinaz tu bila hjg minggu...

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...