Wednesday, January 26, 2011

Short Post - Offshore Engineer Vacancy

Hye. Salam all.

A message from my brother who is an engineer -

Looking for field engineer for offshore construction. Engineering background, related experience added bonus, email your CV to mustaffa@alam-hidro.com.my

Closing date 31 Jan 2011. Please pass on, especially for those interested.

Thanks.

5 comments:

  1. offshore engineer ? kalo fad xabis lagi leh mntk x ? hee . x sabanye nak keje offshore . t dh abis t leh la kontek sophie mntk tlg abg ye ;)

    ReplyDelete
  2. oh..abang keje kat alam hidro rupanya.....akak pun keje O&G gak..nanti ty kawan2..

    ReplyDelete
  3. aaarrghh gua tak habis belajar lagi

    ReplyDelete
  4. ceh. different area la pulak. saya bukan budak engineer :)Keje ooo keje

    ReplyDelete
  5. as salam..
    offashore/
    construction tu, bahagian apa?
    metallurgical?welding?reability?
    ha..senang cerita, cover semua tugasan mekanikal ya? kalau main hantar resume pun susah juga.nak memudahkan urusan semakan resume oleh abg kamu.btw, thanks.tak teringin lagi nak melompat-lompat.masih ada kontrak lagi :)

    akan disebarkan kepada yang sedang free :)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...