Saturday, January 8, 2011

Award dari Russia.


Ni lah ML. Sampai sekarang aku tak tahu nama sebenar dia. uhuhu. Nak kenal dengan gadis comel bakal doktor yang sedang belajar di Moscow ni boleh lah klik kat gambar dia kat atas nih. Aku memang suka baca blog ML ni. Kalau nak tahu kenapa aku suka blog ML korang boleh lah pergi kat blog dia ok. Ada tips masak-masak, mekap-mekap. hehehehe.. Lelaki nak usha pun boleyhhh!!



 Aku rasa, ML ni macam antara  rakan blogger yang peramah lah. So ni dia award yang Cik ML bagi kat aku. Comel ha ada bling-bling lagi.

Award from Miszlullaby 

Tapi sebelum tu aku kena jawab lah soalan cepumas yang dia bagi.


1) Bila korang suka tulis entry?
-Bila ada kat rumah. Selalunya malam lah. Sebelum tidur post. Esok pagi dah boleh approve & reply atau terjah balik apa yang patut.

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
Tak. Tak sempat. But at least akan blogwalking kat blogger yang meninggalkan komen kat entry aku bila ada kesempatan. Yela, kena lah appreciate kan. =)

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
-susahnya nak jawab. Antaranya yang pernah masuk dalam entri blog yang aku suka terjah la. Selain daripada tu pun banyak jugak.

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
-ML ni comellah.  =B
-oh takpun "Dr.ML!! saya tak sihat. tolong rawat saya cepat-cepat. Oh saya nak pengsan~" Drama sikit.

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
5 je?? yang sikit ni yang susah ni. Ish3.. Macam nak tag semua pengunjung setia blog ni lah.
 


p/s: Aisehh sorry sangat-sangatlah pada mereka yang pernah tag aku untuk apa-apa award atau contest tapi aku tak masuk. Ada time aku busy aku lupa terus nak buat. Ada time kalau contest tu aku rasa aku tak boleh nak masuk pun aku tak masuk.huhu.Kalau aku tengah senang lenang kat rumah tak buat apa-apa sangat baru aku boleh buat. Huhu. harap jangan ada sesiapa yang terasa hati k. Chillex!!!

7 comments:

  1. hihihi, i got this award from sis ML jugak;) she's so friendly kn kn kn?? nice to know u n her;)

    kak sophie apa kabar?

    ReplyDelete
  2. salam...

    walau jauh berribu batu..ukhwah terjalin utuh...

    comel award tu

    ReplyDelete
  3. ooOOo....saya baru tau blogger ni. Takpe, nanti saya terjah lah ehek XD

    ReplyDelete
  4. wah. comel eh dia ni :)
    sahabat maya

    | Keyword: ROGOL|

    ReplyDelete
  5. ini senior saya,nak taw nama betol die?meh nak bisik...psssstt...

    syhhh jgn gtaw org!~wahahaha

    ML: jgn risau,saya tak kasi taw:p

    ReplyDelete
  6. hye sophie.thanx amek award ni.hihi..hemo2 nak drama2 ye..ML injek kang.=D

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...