Sunday, January 9, 2011

Siapa Nak Cuba Testshoot Untuk Majalah Dara?



Hye! Salam semua. Tadi aku usha-usha page Dara.com di FB. Memang tepat pada masanya lah aku bukak.Status latest:


Ok lah kalau tak jelas meh aku copy paste semula ok.

Dara.com says:
Berita baik buat semua!! Dara.com akan wat lg sesi testshoot pd 10 JAN 2011 (ISNIN) jam 11pg-4.30ptg SAHAJA ye. Spt biasa simple makeup, high heel & pstikn wrna pakaian yg ceria xnk kaler kusam spt hitam @ putih..testshoot ni kmi wat skali utk PENCARIAN COVER GIRL...mana yg dh hntr form tp xdpt col still blh dtg ke testshoot ni ok =)
  Mungkin anda bakal jadi covergirl.
  Mungkin bakal jadi model untuk ruangan mekap-mekap ke apa.
Haaa!! kepada gadis-gadis yang berminat tu boleh lah datang ke pejabat Karangkraf di Shah Alam.Aku dah siap bagi alamat kat korang ni haa..aku search untuk korang yang berminat. =)

Kumpulan Karangkraf Sdn Bhd
Lot 2, Jalan Sepana 15/3,
Off Persiaran Selangor,
Seksyen 15, 40200 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.


p/s: teringat kawan aku yang berminat nak jadi model majalah Dara ni. Terus SMS dia. Dan terus post kat blog ni jugak.

Ingaaaatttt!! (bak kata Upin Ipin) esok tau 10 Jan!!

16 comments:

  1. cik sophie tak nak try ke?? dah la cun..mesti terpilih abes! :)

    ReplyDelete
  2. cik sophie, kite berminat eh tapi kan wajib hantar form ke atau terus je pergi testshoot dia?

    ReplyDelete
  3. tpi ceq teruna....awek??hurm..xda la plak..xpala,leh gtaw kat mmb2 lain..

    ReplyDelete
  4. hahaha.. seronok nih... teringin nak photoshoot tau.. :)

    ReplyDelete
  5. try la sophie..mesti dapat..awak cantik..heee :)

    ReplyDelete
  6. ML kat Moscow,boleh ke?Kekkeke...
    Sophie masukla,sophie cantik.=D

    ReplyDelete
  7. Wow saya pun berminat. Tapi masalahnye, saya laki la huhu...

    ReplyDelete
  8. Sis tanak try ke photoshoot Dara ni ? Hehe .

    ReplyDelete
  9. Sis tanak try ke photoshoot Dara ni ? Hehe .

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...