Wednesday, September 29, 2010

Hubungan Sophie Al-Yahya dengan Scha Al-Yahya


Hye semua!!! Gempak tak tajuk aku ni? hehe. Okeylah,entri ni aku buat khas sebab dah ramai sangat yang bertanyakan hubungan aku dengan Scha Al-Yahya nie. Sebab nama family sama kan? Sampaikan kawan kat facebook pun siap tag aku kat gambar Scha Al-Yahya.huhu.. Jadi di kesempatan ini..biarlah aku berterus terang saja supaya takde lagi orang nak tanya. Sebenarnya, aku dengan Scha Al-Yahya ni...


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

TIADA APA-APA HUBUNGAN.
JADI TAK PERLU BERTEKA TEKI DAN BERTANYA LAGI.
HEHE. OK BYE!

27 comments:

  1. haha
    simple answer!
    o...nama je la sama kan...icic

    ReplyDelete
  2. baru nak minta u tlg ambilkan signature dia dekat baju i T_______T

    ReplyDelete
  3. uhhuh....nama ayh je same tp org lain..hik9

    ReplyDelete
  4. oh, selamat gua bukan adik awal ashaari.

    ReplyDelete
  5. xde ape hubungan ke? tp kenapa muka ada iras2 je??? hmm...

    ReplyDelete
  6. hahha..dah agak dah..kalau adik tak nk kawan dgn kamu.nanti org kate fahmei nk cari publisiti murahan lak..bhahahhaa.fahmei tak suke famous2 nie.hehe

    ReplyDelete
  7. jap2...sjak bile pakai teruskan membace nie.coooolllll

    ReplyDelete
  8. Ataupun... jangan2 si Scha ni betul2 adik/ akak u tak? Cuma u tak nak konsi glemer dengan dia, so u tak ngaku la yang Scha ni ada hubungan keluarga dengan u? Haaaa... jeng jeng jeng....

    ReplyDelete
  9. so, aku teka ko pon syarifah jugak ke???

    ReplyDelete
  10. eheeh thanx for clearing that up :)

    ReplyDelete
  11. la....btol la...wat cek suspen gak..hehehhe

    ReplyDelete
  12. dani: hehe..mestila.takkanla nak jawab berjela2 kan padahal takde pape hubungan.

    azwandy: kamu dari planet mana?hihihihi..

    Liyana Lunia: oopss..sorry..

    Peminat Katie Holmes: Kalau ye pun ape salahnye..kuikuikui..

    Nick Irfan: haha..erkk.celah mana entah irasnya.

    Fahmi: iyelah tue.. ;p eh dah lama la pakai..

    Faizal & Fashitah: no laaa..kalau i adik dia baik I tepek gambar i banyak2 dgn dia kan..

    cEro: yup!

    muChang: welcome..=)

    aku_tiewa& honeybunny: hahahaha...rileks2..at least i dah clear things up kan..

    ReplyDelete
  13. ish..suspen betul..ingat saudara ke..hehe...

    ReplyDelete
  14. hahah..siot jea.ingt kan adik beradik tadi.heheh

    ReplyDelete
  15. Salam..suspen suspen. Mummy pun Sharifah gak..tapi bukan Al-Yahya..Al-Idrus jee.. :D

    ReplyDelete
  16. owh~ x penah terpikir ada kaitan.. hik hik

    ReplyDelete
  17. kalo dah nama family same, mustahil xde hubungan.. ;)

    p/s dengar citer Al-Yahya memang x wujud, Ben-Yahya ada la.. penah dengar x??

    ReplyDelete
  18. great simple answer!
    simple like pimple! yeayy!

    ReplyDelete
  19. haha simple je jwpn...ngatkan nak jwb pnjang2 dah..:)...suke3 tgok blog ni..

    ReplyDelete
  20. Huuu nasib baik..
    Sbb baru2 ni aku ada bt entri sal dia..
    nnti x pasal2 aku kna marah oleh ahlil kluarganya..
    maafkn saya! (tabik smbil hentak kaki)

    ReplyDelete
  21. eh, x taw pula awk nie adik dia.. hehe

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...