Thursday, September 9, 2010

CONTEST BAJU RAYA ITIK KEJAM.



Akhirnya aku jumpa juga contest yang masih belum tarikh tutup. Macam fun juga yer join contest kat blog nih.
Kali ni aku mahu join contest yang dianjurkan oleh Itik Kejam.(klik untuk baca syarat-syaratnya).Sebab aku rasa macam mudah aje nak join. 

 Tempoh peraduan sepanjang 1 SEPT hingga 17 SEPT 2010. 2 pemenang dengan gambar paling kreatif akan diumumkan pada 19 SEPT 2010.

Makanya dengan ini aku mempertaruhkan gambar raya tahun lepas di kampung.Takdelah kreatif sangat pun.Sekadar meng-camouflage-kan diri dengan warna dinding secara kebetulan..hehehe..

Have fun! Selamat mencuba rakan-rakan..

Saya mahu tag
1) ila
2)Ieyna
3) Ain

3 comments:

  1. hye sohie!

    nice one. cantek! good luck :)

    ReplyDelete
  2. sophie...baju raya pn ila xtgkp sgt...ila jns kurg bergmbr...nti ila cari or tgkp...he2..btw, thanks..

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...