Wednesday, September 8, 2010

Cody Simpson VS Justin Bieber VS Justin Bibir


Sebenarnya aku tak kenal pun siapa Cody Simpson ni sampai lah adik aku yang masih bersekolah tanya aku "kak,pernah dengar tak lagu Cody Simpson?" Aku macam."Huh? Apakah??" Jadi aku pun tanyalah dia siapa Cody Simpson ni.Dah lah nyanyi-nyanyi iYiYi (mesti korang tak paham unless orang Google sendiri) Siap adik aku tunjuk lagi video clip beliau. Hurmmm... Cody Simpson ni ala-ala Justin Bieber lah style dia.Muda remaja, video clip pun lebih kurang macam video klip Justin Bieber. Pendek kata memang sepesen lahh..Macam rival gituw ala-ala Britney Spears dengan Christina Aguilera dulu-dulu.

Haa,jom usha sekejap ..


 
Gaya pun lebih kurang..
.
.
.
.
.
.
.
.


Dressing pun?
 

seriously gambar di bawah sangat kantoi sama.
Kesimpulannya, aku rasa aku lebih suka Justin Bieber walaupun ramai yang tak suka. =)

Justin Bieber tau..bukan Justin Bibir. 
(-_-")

Siapa dapat tengok video nih tanpa gelak memang sangat hebat. (^_^)V



8 comments:

  1. bahahaha.buruk gile dye nyanyi.tapi fahmei dah kenal dah.kn slalu ade kt radio singapore tuh..

    ReplyDelete
  2. cody tu nmpak lg menarik kot...
    tp aku taknah dgr lagu dia lg..

    tp justin bibir mmg terbaEk!!!
    menangis aku gelak...

    ReplyDelete
  3. fahmie: yg mane satu yg buruk? cody ke justin bibir? hehe..

    cero: haa,kena tgk video cody baru tahu die menarik ke x. tp justin bibir tuh mmg boleh ubat org yg ada penyakit murung.

    ReplyDelete
  4. justin bibir satu lagi!!hahaha..
    sumpah lawak tgk dia nyanyi ngn muke xleh blahnya tu..:D

    ReplyDelete
  5. hahaha..tulah psl..
    siap menari yg tak tahan tue..
    tp xpelaaa..menghiburkan kita2 jugak kan..

    ReplyDelete
  6. siti suka cody. sbb cody lg cool n comel than justin bibir, tpi bibir kn bnyak laguu ..

    ReplyDelete
  7. Saya suke Cody lagu.By the age of 14,Ketinggian dia mencecah 5'8 and muke matang berbanding Justin Bieber

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...