Wednesday, September 15, 2010

Iklan Tiba-tiba (Part 2)

Ini tidak adil! Aku rasa mungkin ramai kot yang dah baca post aku bertajuk "Tentang Amri". Baru aje post kelmarin. Tapi respon yang aku dapat sangat memberangsangkan sampailah menjadi ranking first dalam statistik aku.Mengalahkan entri-entri lain dengan lajunya. Waaah! Ramai betul nak tahu pasal Amri ni.


p/s: Pageviews dirahsiakan lah.Malu la,aku tak sehebat korang,tak sampai ribu riban orang nak view pun. Aku cuma nak tunjuk ranking si Amri ni aje. Ok,sekian.Aku nak buat homework.Isnin hantar.Bye.

5 comments:

  1. ish...sophine nie betul2 berdedikasi lah.tgh online pon igt homework.hehehe...go go chaiyok sophine..entah2 org rmai coment sbb cara penulisan tuh kot.try la awk cek blik cara penulisan tuh.truskan la klu org suke.hehe

    ReplyDelete
  2. ayeem: all time.. T_T

    fahmie: cara penulisan? hurmm..yeke? tak pernah tahu xara penulisan sophie mcm mane.taip mcm cara cakap aje.okeh,seriusly ade keje.byk lukisan kene siapkan.huhu..

    ReplyDelete
  3. lionteen xsempat lg bc n3 tu..
    kene bc ni..
    lalalala.,,

    ReplyDelete
  4. errrrr,amri?

    sapekah beliau??

    ohhhh,nampak sgt x baca entri before ni.hahahhaa :D

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...