Wednesday, September 15, 2010

Iklan Tiba-tiba

Ni entri tiba-tiba.Sekadar mengekspresskan keterujaan aku sebab letakkan background air kat plug in ikan ni. Ouh rindunya pulau. Barulah nampak real sikit eh ikan ni? kikiki..kononnya warna ikan hitam sebab ala-ala bayang dia la.Sebenarnya nak buat ada dua aja ikan warna merah sebab konon cam kapel-kapel punya ikan la.Ahah gediks!   >_<     Ok aku tahu.nak kata aku kuat berimaginasi lah tu kan. Tapi kalau korang bosan bolehlah bagi ikan aku makan. Kalau rindu kat aku ke. *muntah weyh*.


Nota Kecil Tiba-tiba:
 Sebenarnya aku teringatkan sesuatu yang kelakar. Aku faham tugas-tugas blogwalking nih.Tapi bila copy paste ayat je tuh yang slek sikit tuh. Macam "singgah sini klik2 nuff". Ermmm..sejak bila eh aku punya blog ada nuff? korang perasan tak? Aku belum letak lagi.Mungkin aku tak mahu letak.Dah jangan tanya kenapa. Jom tidur sambil buat peta.

6 comments:

  1. aah lah dear.blog you tk de nuffie

    ReplyDelete
  2. Hi.. singgah sini klik2 nuff.. yerrRrr tak paham2 lagi ekeke..

    ReplyDelete
  3. perh..minah nie sgt obses pada ikan.hehehe..pada laut dan smua hasil laut.kah2...a'ah..kamu mane ade nuff kan.makhluk mane yg ckp tuh tapi tak buat..ludah dye laju2.kah2..

    ReplyDelete
  4. cantik plak tgk ikan2 ni tenang je....

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...