Thursday, September 16, 2010

Oh Liyana Lunia !! Benarkah Ini?

Hye semua! Aku tengah berfeluh-feluh ni. Rasa macam tak percaya pun ada. Mesti kamu semua kenal sama ini blogger Liyana Lunia. Sebenarnya,sebelum jadi seorang blogger lagi aku suka baca blog-blog orang lain.Liyana Lunia antara yang aku selalu tersesat dalam blog dia sebab blog dia selalu dilinkan kat blog orang lain. Aku selalu ingat blog orang lain berdasarkan template dan design blog. Selama ni aku selalu jadi silent reader dia saja sebab entry dia best,sempoi dan banyak info.Jadi baru-baru ni aku ada kekuatan untuk tegur dia (secara malu-malu,yes.) kat shout out dia. Yela, aku orang baru maah.Masih malu tapi mahu.*eheks*


Tup tup harini bila tengok follower yang semakin bertambah aku pun saja lah usha siapa yang follow ni yer.Aku ternampak Liyana.com? waah! dot com? Bila aku klik website ni keluar.


Aku macam..Ehhhh?? betul ke ni.Aku kelik sampai 3 kali sebab macam tak percaya.huhu. Mungkin bagi orang lain tak teruja macam aku kot sebab aku tak sehebat orang lain. Lagipun blogger baru macam aku ni agak sukar mendapatkan perhatian dari blogger-blogger otai.(ceh ayat macam kurang kasih sayang pulak).Kalau mereka singgah pun belum tentu mereka akan follow.Aku shout kat dia tanya betul ke dia follow aku ni?Macam tak percaya.

Aku lagi lah rasa nak pengsan bila Liyana Lunia shout kembali kat aku begini:

 Dia suka baca blog aku?*pengsan*. Walaupun aku tak pasti apa yang aku merapu dalam blog aku yang pasti dalam blog ni ialah apa yang ada dalam otak aku.Cara penulisan adalah sama macam cara aku bercakap. Disini aku juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada setiap followers blog aku yang tak seberapa ni. T_T serius terharu dah meleleh hingus ni haa.Walaupun tak sampai ratus,aku tetap bersyukur. =)

p/s: kan aku dah kata kalau blogwalking tu agak-agak la kalau nak copy paste pun.hehe.tak baik tipu whoaa..aku belum ada nuff lagi lah cayril..Tapi selalunya siapa yang bernasib baik aku akan singgah kembali dan klik nuff dia. =)  baik tak I?

p/s/s: tak rugi berblogwalking.

19 comments:

  1. ececeeee..

    bergembiralah anda yee.haha

    ReplyDelete
  2. blog sophie mmg ok dan best lah.dh lah ringan xde berat2 dan semak dgn widget.then sis check referrel nufnang td sophie byk dtg blog sis.terharu je. tq!

    liyana lunia tu die pehmes dn xsombong.mintak2 minah tu xbce nti die kembang semangkokkkk
    ;p

    ReplyDelete
  3. blog sophie mmg ok dan best lah.dh lah ringan xde berat2 dan semak dgn widget.then sis check referrel nufnang td sophie byk dtg blog sis.terharu je. tq!

    liyana lunia tu die pehmes dn xsombong.mintak2 minah tu xbce nti die kembang semangkokkkk
    ;p

    ReplyDelete
  4. itiraf: baik bos! terimakasih!

    nurain hassan: hehe.dah kata follow mestilah kena rajin singgah lebih-lebih lagi kalau ade entri baru. =B
    hehe.kembang semangkok ok la skit dr kembang sebaldi.

    ReplyDelete
  5. Ynn tu memang ramah. blog die best. blog sphie pun best. sebab tu org follow :)

    ReplyDelete
  6. huwaaaaaaaaaaaa, i ingat u cakap dekat shoutbox je.tapi rupanya siap buat entryyyy, i pulak nak pengsannn :( alaa jangan laa ckp i blogger otai ( old timer ) i muda lagii WHAHA :(

    hoi blog awak best la serius, saya baca tips beli rumah terus follow tak payah byk ckp. hihi lagipun setiap blog tu, kita dpt rasa dia ni best tak berblog, kalau best takpayah cakap byk, kita ikut je hihi.

    tq sgt siap buat entry. huwaa nak nangis :(( tq sophieee

    // hoi ain, i dh kembang dua tong air dh HAHA

    ReplyDelete
  7. eesyaheera : makaseh yer..tak tahu mcm mana nak ukur tahap best blog sendiri mcm mana.kena dgr feedback dr org..

    Liyana Lunia: haha,xlah,bukan old timer.huhu..rupanya ramai juga yg minat entri tu termasuklah lelaki.trimas.. =)akan lebih gigih di masa akan dtg..

    ReplyDelete
  8. Ynn memang ramah. over ramah I cakap youuuu. hehe. nice blog u got here. betul la kata Ynn tu :D

    ReplyDelete
  9. perh ko sophie..gile kentang kamu klu jadi fans eak..

    ape kate jawab soalan nie.
    1.siapa name boyfriend liyana
    2.bila tarikh birtday liyana
    3.entry dye yang pling best pnah awk bace.
    4.berat badan liyana berapa
    5.rambut liyana panjang mane.

    bahahhahahaa

    ReplyDelete
  10. wahh!! seronok jadi perhatian blogger hebat...
    nmpak sgt ko mmg ade aura dlm berblog ni..
    bukan cam aku, terperosok di ceruk dunia blog..
    hahahah

    ReplyDelete
  11. hanya y terpilih jer...tahniah copy

    ReplyDelete
  12. fahmi,berbaur sarcastic nampaknye.hohoho..Kalau Sophie minat pelakon hollywood pun x mungkin dapat nak alert semua benda mcm soalan fahmie.

    Cukuplah Sophie tahu yg blog Liyana Lunia adalah comel,byk emoticon especially yg gerak-gerak,entri2 dia adalah rawak.Macam dairi.Ada info lain mcm movie yg dia suka tgk seperti Taken dan Hanakimi,ada resipi ringkas mcm puding karamel dan milo tabur. Byk yg Ynn suka,Sophie pun suka.Ynn ada pakwe.Tak ingat namanya tapi ada satu nama gabungan pakwe dia dan nama hujungnya Ynn. Dia pakai tudung tp kdg2 ada gambar free hair.& rambut dia tak pendek pun.Dia juga ada seorg abang kerja sebagai polis. Well,i can definetly type much more without having to look back on her entries but I don't know what's the point of doing so. =) I don't play with words dear. (^_^)V

    ReplyDelete
  13. cEro : thanks cEro.Ala,aku tengok kau pun hebat.Ramai je aweks terpikat kat kau.harharhar..

    Mrs Jamal: Terima kasih.. =)

    ReplyDelete
  14. bahahaha..mara ke sophie..fahmie ujie je tuh.ehhehe.jgn mara yerk sophie...hehehe.gurau jer kot...and terbukti kmu igt.silap2 tanyer pasal diri fahmie msti sophie tak dpt jawab kn??

    ReplyDelete
  15. fahmie:takdelah,marah2 pun bukan dpt ape maah. dah fahmie tanye sophie jwb jelah ape yg sophie tahu..hihi..

    ReplyDelete
  16. patut la icon tu kembang semcm jer hihhihihi....

    isu : kuasa exchange link

    ReplyDelete
  17. suke lettew cik liyana lunia usha blog dye.. awwwww

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...