Friday, December 31, 2010

Thanks Kawan Sebab Curi Ayat Aku.

Hye. Hye.
tajuk macam tak puas hati aje kan.
Haha.taklah, sebenarnya rasa terharu sebab seorang kawan yang baik dengan aku
telah post ayat aku kat entri INI dalam facebook.
Biasanya aku akan menulis dari hati. Jadi bila ada yang bagi penghargaan,
rasa macam betul-betul terharu. T_T

Thanks Shan dan rakan-rakan lain. =)


p/s: Shan, nasiblah kalau ada yang add you kat Facebook haa..

18 comments:

  1. wah..ayatnya sgt mendalam

    ramai yg like

    (:

    great & tahniah sophie..
    nia adore sophie dr dulu lg..

    ReplyDelete
  2. suka quotes sis tu! kaitan scha al-yahya dengan sophie al-yahya? mereka tiada kene mengena.. kikikikiki

    ReplyDelete
  3. -those words are so true...
    like! (style FB konon2)
    :)

    ReplyDelete
  4. standard la bile dah famous.^_^ god job loe..

    ReplyDelete
  5. ok, komen selepas status tu lagi epik!!
    hahahaha

    ReplyDelete
  6. tau xpe.
    ni nak kawan dgn sorang tu sbb dia hot femes cntik.pulun buat baik
    ape punya niat lah.

    ReplyDelete
  7. hehehe copi i really do admire u taw... ;) im a fan of urs... (ayat x leh blah ek)

    -shan

    ReplyDelete
  8. Wahhh...ayatnye pusing2 tapi penuh bermakna XD

    ReplyDelete
  9. anisa hang tuah: eh adore? huwaa..malunyee. thanks nis. ayat takleh kasi cetek beb.

    liyanaziz: hahah..memang tiada kena mengena pun.

    myhadA: hahah..konon pun boleyh..

    fahmi: famous mende la beb..eh derr! tu kawan kelas.

    cEro: hahaha..takleh blah kau ni ek..

    ReplyDelete
  10. Nurulezzah: hahah best ke? hurm....ok best lah!

    Nurain Hasan: hahaha..faham maksud Ain. I've been in the situation. Iyaa puloooonnn..

    Anonymous a.k.a Shan: hahaha..mmg takleh blah eh Shan..u buat i rase mcm artis.kakaka..

    Fatimah Az-Zahra: thanks =)

    ReplyDelete
  11. twinkle twinkle : =)

    faizal & Fashitah: ape yg pusing2? huhu.. thanks.

    honeybunny : Thanks Ila.. =)

    ReplyDelete
  12. copi! nampak nama aku disitu..hehe.. im a fan of your blog u know... haha

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...