Saturday, December 25, 2010

Kalau Tak Tahu Nak Hadiahkan Apa Untuk Kawan =)

Hye semua! Aku rasa happy harini sebab kawan aku happy aku hadiahkan mereka sesuatu yang comel. Sebenarnya birthday bestfriend aku dari sekolah ni dah lama lepas tapi asyik tak berpeluang aje nak jumpa. Bila aku nak beli hadiah pulak, aku rasa macam tak tahu nak beli apa sebab aku nak sesuatu yang berbeza dari yang dijual di kedai-kedai cenderamata. lagi satu, memandangkana ku agak sibuk, jadi aku nak cari benda yang senang jumpa dan beli. Maka aku pun terfikirlah untuk blogwalking dan cari craft yang dijual online.

Wallaaaaaaweiiii.. aku terjumpa satu blogshop yang menawarkan banyak hand made craft yang sangat cantik, comel dan kemas. Memang aku betul-betul tempah lah! Dan jeng.jeng..jenggg..Inilah hasilnya!!!!! Cepat buka mulut cakap WOW~ ~ ~

 *ni pencil case. Pandangan hadapan. Boleh tempah ikut nama kawan*

 *pandangan belakang*

 *bungkusan yang diterima disimpan kemas*

 *zoom sikit. Tuan blogshop ni macam tawu-tawu aje kawan aku ni suka perasan ala-ala Princess. Siap ada crown lagi..*

 *Muka happy kan? *

 *Princess sangat.muahahahahaaa..*

*double happiness*

Haaaa..cantik-cantik kan pencil case ni? aku pun berpuas hati sebab hasil dia kemas. Jom tengok apa lagi ada kat blogshop ni. Mesti korang terpeun punyalahhhh! Kat kedai pun takde taw!

*ada pencil box, hp case*
*boleh tempah keychain macam-macam..*


*penanda buku pun boleh tempah*

Okey, kebanyakan product yang Cik Ain buat ni kita boleh tempah untuk letak nama kita sendiri (aku rasa laa.ceh sukahati betul cakap macam ni.) Dan aku rasa sangat mudah berurusan dengan Cik Ain ni.

Kalau korang pun rasa WOW!! dan rasa nak usha dulu kemudian tempah, nak meleleh air liur tengok dulu ke meh lah usha blogshop ni. Tak rugi punya cuci mata.Rasa nak gigit-gigit aje semua sebab geram. Yang perempuan mesti suka. Yang lelaki tak payah pening-pening pikir nak bagi apa kat awek. Tempah barang comel-comel macam ni pun dah boleh buat perempuan cair melainkan awek kau memang marterialistik dan nak kau bagi kondo atau kereta dulu baru nak cair. Klik link kat bawah ni untuk usha.


29 comments:

  1. comel gile stuff tu..cute sgt!! kawan2 kak sophie pon comel2..hehe.. :D

    great idea la sis.. :)

    ReplyDelete
  2. wahahhahaa

    comel
    (:

    ni yg nak terjah nii

    ReplyDelete
  3. memang wow gile... comel2. ain pon sbnrnye lom beli birthday present utk fik lagi ni. hehe. ngah usha2 lagi. tp beliau da abes blja... erm, nak kasi ape pon xtaw nih. tp mmg siyes comella pencil case tu. =)

    ReplyDelete
  4. waahhhhh.. sangat comel... kalau cenderahati handmade cm ni mmg sgt kiut okeyh.. i loike!!!! ^____^

    ReplyDelete
  5. cantik ^_^ buatlah name zai satu :D hehe

    ReplyDelete
  6. helo sophie. lamanya tk dtg blog miss sophie ni. header pun dah lain.

    cute-cute semuanya hasil kerja nurain craft tu.. boleh la tempat bg kat adik adik :) hehehe.

    ReplyDelete
  7. bleh hadiah kan kat awek2 ni..haha

    ReplyDelete
  8. ezmaliza: hahah...diorang mmg comel..ngeeee... =B thanks.

    anisa: sila2.. =)

    cik ain: lelaki selalunya kena beli yg dia akan pakai..bukan perhiasan semata2..

    Sophia Rani: memang pun. Rasa mcm geram giler.

    cEro: kau nak yg mana satu? wawawa..

    Syatoza: ahahaha..ala, gi la tempah..tak mahal pun.. xD

    Fyzal: a ah la fyzal lama tak jenguk Sophie. Silala tempah utk adik2..mesti diorg kata fyzal abg penyayang.

    kay yea: eh mestiii..kalu tak cantik tak review kat blog ni la.

    kaki karut: boleh je..no problemmmm...

    ReplyDelete
  9. wahh comel lah. :D dapat idea ape nak bg present kat kwn nanti. :P

    ReplyDelete
  10. peh best gila!!! thanksssss ;D
    nak buat nak bagi hadiah kat orang jugak.. heee... i like (:

    ReplyDelete
  11. nama nurain ni kreatif2 kan.
    biase lah.
    hak3
    tetiba nama sama dengan ai pulak.
    kih3

    ReplyDelete
  12. belikan la satu tuk diri ini!!!hehehe

    ReplyDelete
  13. belikan la satu tuk diri ini!!!hehehe

    ReplyDelete
  14. cutenye!ML nak gak =)
    sophie,ML masukkan sophie dlm senarai blog list snow girl ML =)

    ReplyDelete
  15. okey.untuk aku mmg takde la kan.okey dah tawu dah aku bukan kawan ko.aku blik la mcm nie.daa

    ReplyDelete
  16. Uwah.muka banyak senyum ^__^ comey je pencilcase tu :D

    ReplyDelete
  17. wah..nanti boleh la terjah blogshop akak pulak ee..

    nanti akak bg diskaun u copy

    ReplyDelete
  18. chomel gak stuf2 dia..leh order2 ea..hmmm

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...