Sunday, December 5, 2010

Untuk Hari Ini, Dua Blogger Telah Membuat Entri Tentang Blog Aku.

Hye, salam semua. Jap..kejap.. Hihihihi.. boleh tak nak gelak malu-malu dulu bila nak taip entry ni.

Okeh! Seperti hari-hari biasa, aku akan sign in blog dan approve comments dari readers di waktu pagi sebelum keluar rumah. Then ke stats untuk melihat traffic. Ada jamm ke tak. Ni satu-satunya traffic yang tak memenyampahkan.Ye tak? Seperti biasa juga aku gemar melihat traffic source. Aku terkenzut beruk sikit sebab pageviews semalam mencecah seribu lebih. Tak pernah-pernah. Yelaaa.. aku sedar siapa aku ini... T_T  dengan tak rajin blogwalking nyer.Thanks to Ezan, designer header Fatin Liyana yang famous tuh. Sebab Ezan melinkan blog aku kat blog dia. So siapa-siapa nak header comel macam kat blog Cik Fatin Liyana tu boleh lah mintak jasa baik Ezan ni ok.



Eh, ni baru mukadimah rupanya. Then tengok traffic source lagi macam banyak sikit dari biasa. Datangnya dari adik BEKAS MANGSA PMR. Aku rasa macam tak familiar blog ni jadi aku pun terjah la. 
*huhu seriously terharu  T_T  terima kasih adik mangsa PMR. klik gambar kalau ada rasa nak baca entry tersebut*

Rupanya dia buat post tentang blog aku menceritakan tentang post Perginya Seorang Paan Zailani Dari Hidupku. Banyak feedback yang aku dapat tentang post ni. Feedback kata entri ni sedih.huhu. Nak buat macam mana. Memang realiti berlaku. & aku masih rindukan sahabat baik aku tu.

Okey blogger kedua yang buat entri tentang blog aku pula ialah adik Amalia Izzati dengan tajuk post Kembar Scha Al-Yahya wujud? hahah. Memang naughty yer kamu. Bikin gempak aje. But anyway thanks dik. I really appreciate it =)


THANKS SANGAT-SANGAT! Thanks kepada kamu berdua sebab merasakan blog ini best. T_T walaupun sampai sekarang kurang pasti celah mana yang bestnya. Thanks kepada semua followers yang rajin baca entri, komen, shout. I really appreciate all of you. I appreciate every single pageview that you made.


Nota Kecil Hari Ini:

Untuk entah ke berapa kali orang mengaku suka baca blog ini kerana gaya penulisan aku. (terkembang sikit hidung. Bontot dah memang kembang dah.huahuahua..)Hurmmmmmm...seriously berfikir dengan sangat panjang. Tapi aku stop berfikir dah. Sebab pada aku, kalau ada orang baca, then aku akan terus menulis lah. Tak payah fikir panjang.hikhik.. Yang penting aku lebih suka post sesuatu yang tak bersifat terlalu peribadi. Dan suka post tentang apa yang aku fikir atau tips berkaitan architecture ke. Apa-apa ajelah yang ada dalam otak nih. Janji tak berat sangat otak nak pikir. Ok, mintak diri dulu. Ohh, tadi aku bawak anak murid aku ke akuarium besar tepi Wet World.Nanti aku update. =) =) =)  bye-bye mata-mata yang membaca.

23 comments:

  1. wahhh.tahniah sis!

    jeles lak nih. hak3 :P

    ReplyDelete
  2. blog u best la sophie. that;s why i follow dengan bermurah hati:)

    keep in touch always ya

    ReplyDelete
  3. waa besnye g wetwolrd,,xlame zaman kot xjejak sanee

    ReplyDelete
  4. dua2 kawan sy tulis pasal kak hari ni tau..

    ReplyDelete
  5. wah..sophie tak lme lg femes la blog ni..siyes !

    ReplyDelete
  6. kalau tak best takkan gua follow kan.. har har

    ReplyDelete
  7. blog sophie mmg best..ila pun suka baca...;-)

    ReplyDelete
  8. ehehe...nie gara-gara fatin liyana punya entry, blog trafic ezan pun sama naik giler-giler, sampai 3000 1 hari, hahaha mcm tak percaya! kalau tidak nak dapat 10 pun susah..

    ReplyDelete
  9. haha, hadoihh. tgh teruja tadi dpt komen akak kan. akak buat ni lg bertambah teruja tau :p

    anyway, thanks jugak untk entry nih ye :)

    ReplyDelete
  10. thehehe, femes ko skang!!!
    hahahaha

    ReplyDelete
  11. Tahniah! wahh makin famous dah cik sophie skarang ek XD

    ReplyDelete
  12. Hai,akak :)
    Welcome aje.But I'm tellin the truth.
    Blog akak sumpah best ♥
    And tq for fllowing my blog.
    Totally appreciated it ^__^
    sbb akak,traffic saya naik.
    hehe

    ReplyDelete
  13. acececehh
    cik sophie daa femes amos nii
    but blog sophie memang best pun
    mya suke bce

    ReplyDelete
  14. wahhhh..hebat2..tahniah sophie :)

    ReplyDelete
  15. salam...

    mmg pun..gaya penulisan awak santai jer..mmg patut la org kata best :-)

    lama xdtg blog ni..

    ReplyDelete
  16. ee pun lagi suka baca blog org yang tulis pasal benda yang berlaku hari-hari. boleh kenal tuan blog :)

    ReplyDelete
  17. dia ingat kau adik beradik scha al-yahya kot.silap orang tu.

    ReplyDelete
  18. nie pes time dtg sini. hehe. what i can say is, very good job. sukee3.

    ReplyDelete
  19. Wahhhhhhh bestnya... Suka2!!!!!

    http://profhariz.com

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...