Tuesday, December 28, 2010

Satu Hari Nanti


Satu hari nanti..apabila aku sudah berjaya, aku takkan melupakan mereka yang pernah bersama aku ketika aku di bawah. Itu janji aku. Terima kasih kerana memapah dan berjalan bersamaku. =)

Suatu hari nanti..
Just wait and see    =8)    --->kita bagi hidung kembang kempis sikit eh tanda semangat.

p/s: jap eh, ni gambar lama. sekarang ni lengan aku macam lengan Awie Search Wings. Sila panggil I kakak sasa  =B

17 comments:

  1. kamu sgt comel la....

    nis teringin nak lengan sasa

    heee

    ReplyDelete
  2. as salam..
    huhu.bagus.berpegang kepada janji.
    lengan macam amy serch?
    tu tanda bagi otot ke? atau dot-dot-dot? biasanya, dot-dot-dot kan?

    :)

    hari tu baca2 entri, ada perasan lepsa tengok gambo. dot-dot-dot kot.

    0_o

    ReplyDelete
  3. good luck sophie :)

    sophie.. jemput join segmen pertama saya sempena penghujung 2010 kat entri ni.. http://fyzals-territory.blogspot.com/2010/12/yang-termanis-dan-terpahit.html

    ReplyDelete
  4. Mata: Mempesonakan. Dagu: Runcing cute. Lengan: Takpe, ni mesti selalu berenang ni XD

    ReplyDelete
  5. just wait and see. meh sama-sama berjaya!

    nak lawan lengan ee ke? isk. ee sasa jugak =.="

    ReplyDelete
  6. kakak sasa,,, gambar ni tahun bila?? huhuhuhuhu... jangan lupakan yana jugak! kikikiki

    ReplyDelete
  7. nak jadi sasa ke? ni yg buat ana gerun ni..jom exchange banner..

    ReplyDelete
  8. weh.name aku tersenarai tak?? bahahha.nak jugak nie.

    ReplyDelete
  9. baguslah cam tu.. jgn lupa daratan sudah.. hye akak sasa :)

    ReplyDelete
  10. Anisa Hang Tuah: hoho..tengkiu..nak lengan sasa?? tukar tangan mau?

    .. : yerrr...itu adalah tak dinafikan ialah dot dot dot yakni lemak.

    khairilnizam: yer terima kasih.. =p

    Fyzal: thanks. InsyaAllah akan join.

    Faizal n Fashitah: hohoooo..thanks a lot =)

    Fieza: thanks awk. Malu I..

    ee: jom la ee.kite lawan diet.hehe..

    kay yea: eh mestiii..

    gambar ni tahun sama.cuma masa puasa laaa..

    ReplyDelete
  11. Farhana Fabulous: taknak pun.tp terjadi sendiri.huhu..

    Fahmi: eh mestiii..

    Sophia Rani : heheh..thanks.. =) =)

    mrs jamal : erkk..uhhuhu..tengkiu Mrs Jamal.

    dLA: hahaaha..baik lah kakak tak sasa!

    Amirrah Zawani: tak lupe punyeee..hehe.. hyeeee!!!

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...