Wednesday, December 8, 2010

"The Most Beautiful Flower Contest using Digital Camera"

Salam. Hola~ semoga anda semua sihat. Harini terbaca kat blog abang Ben Ashaari pasal contest ni. Rasa macam dah lama tak join contest. Tapi aku ni kalau dah mula join tu mula lah nak join banyak-banyak contest. Jap lagi korang tengok la blog ni. Mesti banyak entri contest. Entah nak kata tamak ke haloba aku pun tak tahu. Yang pasti contest ni mudah aje.



Camner nak join??

1. Follow blog ni Tak payah la, suke hati kome nk follow ke tak.. =___="

2. Buat entry "The Most Beautiful Flower Contest using Digital Camera"

3. Letakkan banner gambar contest ni.. dan linkkan blog ini

4. Tag? Tiada had maksimum utk tag rakan anda, ikut suka anda..

5. Masokkan gambar "bunga" anda..

6. Gambar "bunga" itu boleh diedit hanya "COLOUR" sahaja, sila tunjukkan "SEBELUM" dan "SELEPAS" diedit ya.. Jangan lupa letakkan watermark or url blog anda kat gambar tu kalau boleh.. Kang kene curi kang.. O.o

7. Sekurang² nya satu gambar dah memadai ya ^__^

8. Sejujurnya, beritahu jenis camera digital apa anda gunakan time anda tangkap gambar bungar tersebut..

9. Hadiahnya adalah rahsiaa.. Maybe topi? barang berharga? Henpon? Topup? Rahsia....

10. Dah siap? Hantar link anda pada komen ini ^___^

11. Tarikh tutup? Minggu depan.. insyaAllah ^_^

atau nak details yang lebih terperinci, sila ke BLOG SYATOZA
Ok, gambar yang aku pertaruhkan ialah gambar lama ini, sewaktu masih pakai camera digital:
  *ni gambar sebelum*



  *ni  gambar selepas edit*


Gambar ini diambil menggunakan camera digital jenama Olympus Stylus 710  

 
Saya mahu tag semua orang yang berminat dengan contest ni. Tak stress kan? Kalau sesiapa yanga ada gambar bunga tuh join aje contest nie.. =B  =B  =B

16 comments:

  1. sama la.i nak join gak ni. esok pagi baru nak pegi capture gambar bunga. mana nak carik entah.

    ReplyDelete
  2. wah ! menarik ! tapi minggu depannya tarikh bape ?

    ReplyDelete
  3. woahhh contest cmnih pun ad ;O
    gd luck2~~ semoga menang
    hohohoh

    ReplyDelete
  4. yeszaaa :D thanks sebab join ^_^

    @ainakhani : minggu depan, maknanya hari ahad.. xjanji ^_^

    ReplyDelete
  5. sophie2.kat depan rumah fahmie ade bunge taik ayam.pokok kipas pon ade.buleh masuk tak.^_^

    Terkini: Selamat Tinggal Sayang | Sory! Bukan Salah Aku | Terlebeh 20 Minit Je

    ReplyDelete
  6. awak nie cantik la macam bunga tu

    ReplyDelete
  7. gud luck...^_^
    rase nak join la pulak... huhu!~

    ReplyDelete
  8. gd lcuk..cntk la bunga...suka...;-)

    ReplyDelete
  9. Wahh contest bunga... menarik ni. Anyway, gudluck dear! XD

    ReplyDelete
  10. wah.. menarik ni. leh join.. ;)

    gud luck utk sophie dlu sebelum join.. hihi

    ReplyDelete
  11. x sempat nk join.. tu la.. lewat sangat dapat tahu.. hahahaha

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...