Friday, December 3, 2010

Betul Ke Elfira loy bogel.com Wujud?

Hye semua. Update ringkas hari ini. Rasa nak tergelak pun ada. Ni keyword orang yang masuk blog aku baru-baru ni. Pelik aku. Rasanya aku tak pernah kupas apa-apa pun pasal Elfira Loy ni.


Macam terkejut jugaklah aku. Ingatkan eh betul ke ada gambar bogel pelakon remaja ni? Huahua. Curious jugak lah kan. Tak dinafikan budak ni memang ada natural beauty. Ada sikit macam Umie Aida pun ada muka dia. Dan aku ada terbaca pelakon ni digelar Emma Watson Malaysia. 

Aku search jela elfira loy bogel. com ni. Habis keluar pun gambar ni yang paling macam boleh jadi icon elfira bogel.com tuh.

*kredit to blog.selebriti.tv*

Komen kat blog ni pasal gambar si Elfira ni bukan main dahsyat. Ramai yang mengutuk pemakaian dia. Dosa, syurga neraka tak ingat ke.apelaa..Ermm. Pada aku agak seksi la bagi budak sekolah umur 16 tahun. Umur 16 tahun dah pakai macam ni, aku tefikir lagi 5 tahun pakai macam mana pulak. Ah lantak dia lah. Bukannya kacau hidup aku pun.




Nota kecil hari Ini:

But, anyway, manusia boleh berubah. Dosa orang jangan suka-suka main sebut woo.Tak baik. Ayah aku ajar, jangan suka-suka hukum orang. Sebab ada satu sunnah Rasulullah bebunyi lebih kurang macam ni:

"Janganlah kamu membenci orang yang melakukan dosa. Kerana kelak apabila mereka bertaubat dan apabila Allah menerima taubat mereka, darjat mereka akan ditinggikan, lebih daripada kamu. Maka insaflah kamu " (kurang pasti detail dia tapi lebih kurang macam ni la..huhu..kalau salah cakap ampun maaf..Kena cari balik ni.sunnah kena taip betul-betul.huhu.)

Sooo.. pada yang suka cepat pandang serong, suka persoalkan dosa seseorang, syurga neraka semua tu, jagalah sikit mulut anda. Lebih baik diam daripada berkata sesuatu yang belum pasti. Pendek kata, SHADAP!


p/s: aku dapat student class renang sorang muka macam Cinta Laura, sorang lagi macam Lisa Surihani sikit.hahaha.. Nasib baik aku perempuan kan. Gojes belakaaa..


8 comments:

  1. betul tu sophie...jgn lah kita menilai org ikot hati kita ja...diam lebih baik kan...;-_)

    ReplyDelete
  2. hahah.nape takde.dah tawu takde adekan lah.baru lah SEO naik nati.^_^

    ReplyDelete
  3. kem slm student renang anda..hehe~ ;p

    ReplyDelete
  4. nis suke nota kecil tu

    dosa org jangan nak pandang2

    diri sendiri kena jagaa
    hehehe

    ReplyDelete
  5. Wahhh...keyword gadis tudung cantik menawan. Mahal tuuu hehehe XD

    ReplyDelete
  6. sila kenalkan aku dgn student renang ko..
    aku lelaki..
    heheheh

    ReplyDelete
  7. dalam qaleesya bukan men sejuk memandang... -_-"

    ReplyDelete
  8. yeke tu..... Tapi oky tu nampak

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...