Monday, December 13, 2010

Kawan-kawan, Boleh Tak Nak Mintak Tolong? Senang Aje... =B

Assalamualaikum..
apa khabar semua?

Aku sebenarnya terkejut sikit lah sebab kena berkempen (aku tak pernah berkempen ni..) untuk meraih undi bagi blog pilihan Malaysia. Jadi dengan membuang rasa malunya nak minta kalau kamu semua tak keberatan tolong undi blog saya yang saya sedar tak seberapa ni.huhu.Untuk menyenangkan kerja kamu, saya terus link kan apa yang patut.

 Sila cari di Blog baru Pilihan-7, Number 274

KLIK SINI UNTUK UNDI 274



Undi hari-hari k. ;p  sampai jam 7 pagi 17 disember 2010 (jumaat)..

takut nyeeeeerrr.. semua hebat-hebat ni.adesss..! Wa berserah aje..Bye-bye..

12 comments:

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...