Monday, November 15, 2010

PENGUMUMAN! Siapa Mahu Barang Comel Bernama Silly Bandz?

ATTENTION: Ini sticky entry. Post yang terbaru sila scroll entry kt bawah. Makaseh yer..

Apakah makhluk comel dalam gambar ni yer kawan-kawan? Jom scroll ke bawah untuk view apa yang aku mahu explain.hehe..Macam teruja! Teruja! rasa macam jadi sales girl.huhuhu.. Ok,tak.Aku tolong promote kawan aku punya barang. (barang?? ) ok dah scroll ke bawah!
Okeyh, Silly Bandz ni ialah sejenis gelang yang sedang top kat overseas dah. Sebab dia colourful, macam ala-ala menarik bagi sesetengah orang. Ok review jap antara bentuk yang ada.




Okey sebenarnya ada banyak lagi bentuk yang ada tapi nanti korang review lah sendiri yer kat page yang bakal aku type nanti. Ok,bentuk macam pelik kan.Macam mana nak pakai pula yer?
-
-
-
pakai jeeee...




Okey kalau anda tercari-cari sesuatu kelainan pada accessories,macam dah bosan dengan gelang-gelang yang selalu dijual di kedai, Silly Bandz ni salah satu jawapannya. Warna-warni,boleh pakai ikut suka hati. Nampak lebih funky & enjoy gitu.

Ok antara artis hollywood dan ahli sukan yang turut sama memakai Silly Bandz ni ialah :





Ok,malas mahu mengomel panjang lebar.Pendek kata:

1Pack=24 pieces
Material: 100% silicone

Postage@ posLAJU:
Semenanjung RM 6
Sabah/Sarawak: RM 9

-Price can be negotiable if you wish to buy more
THE MORE YOU BUY, THE CHEAPER YOU'LL GET :D

Real Silly Bandz each costs USD 5.99= RM18.60

Purposes:
*a collection
*wear it as a wristband
*arts what so ever!!!



Kalau berminat, jangan hubungi daku. Tapi pergi PM si Zahra Masoumah di Facebook.Ada lagi banyak bentuk yang menarik untuk anda usha. Aku sekadar tolong budak ni. Member kat UiTM sama-sama duty jadi lifeguard kat pool UiTM. Dia budak sukan dan Perenang Selat. Ada blog motivasi. Nak usha blog dia pula boleh pergi ke Aku Anak Malaysia: Zahra Masoumah

32 comments:

  1. kiut... tak sangka plak gelang bentuk2 bleh jd gelang tangan... menarik2

    ReplyDelete
  2. sis..da oder da.ngeh3..tenx bg info nih..comel gile bnd tuh.haih..

    ReplyDelete
  3. qaizan: a ah,comel.eh cepatnye dah oder.thanks kay..

    pinqib: nak kata mahal tu xla,berpatutan rasanya.

    nadzirah: tulaaa,sy pun mula2 tak paham apesal ada bentuk2 ni.bila view gambar lain baru paham..terus post dlm fb.

    ReplyDelete
  4. loh, ingatkan apa.. hehehhe.. kreatif!

    ReplyDelete
  5. comel la pulak.buat ikat rambut bole tak?heheheh

    ReplyDelete
  6. comel benda ni kita dah bgtaw kawan2 kita sophia! ;)

    ReplyDelete
  7. mcm2 acessory ppuan ni ea..kalah acessory kreta..haha

    ReplyDelete
  8. laki boleh pakai jgk ke? ape2pun mmg cnatik2....

    ReplyDelete
  9. wow.. smart giler dow.. kalau pkai byk2 tu lg cantik.. tp aku muke ganaz best ke pkai comel2 nih?

    uh.. yg penting dlm hati ade taman..

    ReplyDelete
  10. omg..i love dis girly stuffy *0*..melopong jap tengok style celeb2 ni pakai..

    nak DIY, x buleh plak..keh keh =)

    ReplyDelete
  11. oke..1st time tgk bnda comey cam ni!so agak jakun jap..hahha..

    btw..gile cool!comel2!
    nak satu..bleh? hee

    ReplyDelete
  12. akak suke barang emas je dik..
    heheh

    ReplyDelete
  13. cM menarik jew...

    nk free 1 bole
    hihihi

    ReplyDelete
  14. sophie!suka sgt bende ni!!!!suka!mmg nak beli!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. wah...xsgka lak mende tuh ley pkai kt tgn...huhuhu

    ReplyDelete
  16. barang2 tersebut tersangatlah comel.

    ReplyDelete
  17. Kalau dah pakai kat tangan, bila keluarkan balik, dia masih kembali ke bentuk asal??

    Terbaru >> 1) Tipikal Drama Melayu 2) Sup Meletup 3) Selamat Datang ke Dunia

    ReplyDelete
  18. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  19. Liyana aziz: hehe.mule2 i pun rase pelik dgn benda ni.

    honeybunny: hehe..yup!

    ML: nak buat ikat rambut pun boley..

    seorang telepon: orait! tengkiu!!!

    chairool: eh ni baru sikitlaaaa..muahahaha..


    nick irfan: lelaki pun boleyh..tgk mcm dlm gambar tue..

    heidi: ape salahnye dalm hati ade taman..

    mizz lolly: rasanya sekarang ni dah jadi RM10

    nadea: hahah..xpe,amek je getah kt rumah kau DIY lah mcm mane pon..

    little cartoon: nak satu? boleh.tp kena beli..huhuhu..

    diana: emas? wow..mcm tu kena g kedai emas laa..emas online xde lg kot..

    bear: menarik! sbb dah tgk sendiri..

    petisuara: hehehe..belilaaa..

    eiffel: agak laaa..

    ARC: yup!

    Amirrah: eh mesti mesti! kalu x menarik I x promote..

    freakystar: thanks..bila pakai lagi comel.. =)

    phreak id: a ah.akan kembali ke bentuk asal.

    ezy eizyanie: hehe..comel2..

    arief: name je silly tp cool gile!----> like!!!

    sarahsyahira:kena baca entry ni balik..& masuk link yg i letak..

    mizz lolly: thanks..

    blade edge: thanks...will do.. =)

    ReplyDelete
  20. Hi. Ada lagi tak? I'm very interested. Nak purchase 2 atau 3 packet. Please email me twonineosix@gmail.com. Thank u!

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...