Sunday, November 28, 2010

SAYA ADA BANNER BARU YANG COMEL (^_^)v

Hye semua! Sebenarnya aku dah nak tidur tapi dapat kejutan dari seseorang kat email bagitahu banner dah siap. Terus terbeliak balik biji mata nih.haha. Beberapa hari yang lalu aku telah memohon jasa baik Ayeem untuk membuat banner untuk aku. Sebab aku pun nak la jugak banner flash kan berbanding yang format gif tu. Kena bagitahu la nak macam mana kan. Bagi gambar apa yang nak letak. Aku bagi gambar aku dengan ladybird aje. Macam nampak best giler aje orang lain punya. Aku paling suka ladybird tuh.. T_T  aku memang suka sangat dengan ladybird. Jadi aku cakap kat Ayeem tak payah tambah apa-apa. Aku dah puas hati. Jadi, tadaaaaa!!!! silakan lah mengusha banner saya yang comel sebab ada ladybird nih.. Ngaaa!! best,best..




amacam? cantik tak? Jadi apa lagi? Pergilaaa terjah si Ayeem tu. Tak mahal. RM10 aje. Murah sangat dah tu. Kalau mintak designer betul buatkan pun mau berpuluh-puluh ringgit lah kot sebab pakai flash.


p/s: sesiapa yang ada exchange banner dengan Sophie atau link banner Sophie silalah tukar kepada banner baru ni ok. I'll appreciate it a lot.=)

14 comments:

  1. hehehe. malunya saya. thanks promote2! ;D

    ReplyDelete
  2. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kenapaaaa la i tak lawa mcm u, grrr btw ladybird tu laju gilaaa, kan best kalau boleh picit dia HAHA

    ReplyDelete
  3. weewitttt!!! comel la! murahnya! rm10??? ayeem!! yana nak jugak! comel je ladybird tu.. =)

    ReplyDelete
  4. Wahhh nice!.. okeh nanti saya tukarkan XD

    ReplyDelete
  5. fuhyooo.. ayem ni kalau wat header gua best gak eh..

    ReplyDelete
  6. giler cun la banner sophie..ayeem tu kreatif tol la..suke2..

    ReplyDelete
  7. comel nyaaaa ade ladybird lari laju-laju. nak penyet ladybird tu!

    ReplyDelete
  8. wah3... kiut la banner copie.. hehehe

    ReplyDelete
  9. sapa nak shawl free? bole la singgah..

    http://qilarazak.blogspot.com/2010/11/segmen-header-untuk-qila.html

    ReplyDelete
  10. Semua: thanks.hihi..comel kan ladybird tuh. Haaa, jangan lupa terjah ayeem taw! (^_^)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...