Thursday, November 18, 2010

Siapa Mahu Jadi Model Bertudung?

Okeyh! Okeyh! Hati berdebar-debar.Kenapa pula aku yang nak berdebar ni nyah? Ok lurus kepada point. Aku terjumpa satu link ke website Fareeda. Aku rasa macam best pulak tengok gambar perempuan lawa kat website tuh. Tak, aku usha tudung yang digayakan lah. Tak pernah beli tudung layer-layer macam ni. Sekali rupanya ada pencarian model bertudung Fareeda. Ok,boleh klik gambar untuk terus ke website atau baca details dibawah okey.

Eh jap, sesiapa yang ada rasa jiwa sengsara sua rasa (serius ayat takde maksud) nak jadi model bertudung tu boleh lah jadikan pencarian ini sebagai platform untuk anda. Yerrr,tudungnya agak mahal la juga nak jadikan sebagai bukti pembelian kan. Tapi sesiapa yang mampu dan betul-betul berminat bolehlah join ye tawan-tawan yang comel lote. AMARAN KERAS: Lelaki jangan masuk eh. Nak ajak adik kakak,mak dan awek boleh..





Kini Pencarian Model FAREEDA dengan akhbar KOSMO untuk tahun 2011 sudah bermula!

Mungkin anda pula berpeluang muncul di akhbar KOSMO selepas ini?

SYARAT-SYARAT: 
* GAMBAR WAJIB BERTUDUNG FAREEDA DAN UNTUK KANAK-KANAK PULA MEMAKAI TUDUNG "FAREEDA FOR KIDS"
* DISERTAKAN BERSAMA RESIT BELIAN TUDUNG FAREEDA (DIAMBIL KIRA DARI 23 SEPTEMBER 2010)
* RESIT YANG DIBELI DARI PENGEDAR, PASTIKAN ADA COP PENGEDAR FAREEDA YANG SAH *

- Hantarkan borang penyertaan dan resit bukti pembelian dan gambar sebelum 11 Januari 2011  

pada email :
modelfareeda2011@fareedascarf.com 

ataupun pos pada alamat dibawah :
FAREEDA HOUSE OF SCARFS
No. 71A, Jalan 8/1, Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor Darul Ehsan 

* Gambar pemenang mingguan akan disiarkan di akhbar KOSMO bermula 29 Oktober 2010 *


NOTA :
Anda DIGALAKKAN EMAILKAN kepada : modelfareeda2011@fareedascarf.com untuk memastikan gambar, borang penyertaan dan resit bukti diterima terus kepada pihak kami dalam tempoh yang lebih cepat.

Sebarang pertanyaan sila hubungi : 019-5759809 , 019-5804213 , 017-5683088, 03-89257164 (IBU PEJABAT FAREEDA)

Dengan FAREEDA anda juga selebriti!

Selamat Mencuba!
 
p/s: Jangan tanya aku nak join ke tak. (-_-')  Aku tak nak join sebab aku ni pemalu orangnye..muahahaha.. <---- serious gelak macam psychotic.
 
p/s/s: aku berjaya post dua entri dalam satu hari.. T_T 

12 comments:

  1. apa kata awak cuba. mesti cun punya lah...=)

    ReplyDelete
  2. Mcm best je...

    Masuk la sophie,mna tau
    besok lusa bole menang.

    Saya tk pergi interview
    tu sbb takut eksaimen
    drawing makin tough,i mmg
    tkde basic.Tp one lecturer
    said i should go again,sbb dia
    ckp drawing i bole thn.neves.

    ReplyDelete
  3. Saya tak nak lah. Segan laa nak bertudung ehehehehe...

    ReplyDelete
  4. sophie u should joint!!
    u do have da talent and da beauty!!

    ReplyDelete
  5. erk?!!!exspensive gk ea rege dia...huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Liyana Lunia: ermm..tudung Fareeda ni ala-ala tudung bawal ler.lagi senang..tingal sarung aje taw..

    Honeybunny: erk!! (-_-")

    Sophia Rani:erk!! (-_-") again..

    Fahmie: nak masuk pun boleh jeee..tp kalau disqualified jgn marah sophie..

    ain : erk!! (-_-") again and again..

    sui nawi:erk!! (-_-") again and again..and again..

    Faizal & Fashitah: takpe..slow2..

    Aleeya: erk!! (-_-") again and again..and again..huhu..tengkiu..

    mutiarahawa: huhu..kenapa ramai suruh masuk ni.. I malu laaaa... >_<

    Mizz lolly: tula, kesian.

    eiffel: a ah..tula pasal. cekik darah btul. ingat semua org chop duit kaa..

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...