Monday, November 22, 2010

Malam Para Gadis

 *sila abaikan mekap express tak sampai 10 minit dan mata panda lagi tengah mengantuk.. T_T *

Salam & good morning semua.

Ni salah satu entry yang terlepas nak post. Sehari sebelum aku pergi futsal tuh. Sebenarnya ni malam dinner. Ni first time aku hadiri grand dinner. Malam tu Malam Pra Graduan (MPG).Untuk fakulti aku.Aku tak puas hati betul. Sebab ada tema.Red Rose Black Night. Erkkkhh!! Apakah??Kenapa mesti warna hitam merah? Gothic? Tuxedo Mask? Mula-mula rasa macam malas nak pergi sebab banyak kerja.Tula,siapa suruh buat 24 Oktober.Dah hujung sem.Banyak kerja maah. Pagi hari yang ada dinner tu ada presentation research paper.Esok lepas dinner ada submission assignment. Tapi redah jugak.Masa lunch sampai petang cari baju dengan kawan-kawan.Hari yang ada dinner hari itu baru nak cari baju.huhu..Susah tahu tak nak cari warna merah? T_T nak hitam macam common sangat.

Nampak sangat aku yang banyak songeh. Seriously rushing giler sebab kami ni perempuan. Nak cari gaun,alamak.Sexy, kena cari jaket. Nak cari tudung lagi. Arghhhh! Kasut lagi.Seluar apa. Seriously rushing. Tapi nasib lah aku ni tak cerewet sangat. Nampak yang agak-agak macam boleh-boleh tu aku redah aje. Boot tu pun aku paw adik aku punya. Takkan nak beli kasut semata-mata sebab dinner yang 2,3 jam je kan..hekhek..

Ermm...adakah combination warna ini sesuai untuk aku? Sila jawab dengan jujur..

*scroll bawah untuk gambar-gambar tak seberapa*


  
*kurang selesa sebenarnya tapi hantam sajala labuuu..* 


 

*Laida budak comot tapi dia hot malam tu. =)  *

Dan beberapa gambar suasana dinner tu. Kredit tu Amex Hazwan.
*Encik Sahol tueeee..lawa rambut beliau =) *

*super seniors. Bakal grad dan menjadi arkitek hebat*

p/s: rasa macam nak tukar template blog ni.. Anda rasa?

22 comments:

  1. oh rambut cik Sahol memeng lawa kat mana beliau buat eh?hohoho

    sophie, ada gaya2 yuna la..chun!

    if dah bosan tukar je la yang baru, mebi pasni ada smgat kot update selalu..hiks.

    ReplyDelete
  2. cantiknye kamu dear..leh la wat tuto psl make express 10 mnt 2..hahahah.. :)

    em..kalo nk tkr tamplate ok jek.. :)
    cik mas sarankan kaler pink! hahaha..*tetibe* :P

    ReplyDelete
  3. seyes....mate nampak mcm tak cukup tdo and rest.... pliss take a rest dear....

    ReplyDelete
  4. wah..cantik2 nya para gadis...ehheh

    ReplyDelete
  5. red rose black night..??? interesting... :)

    eh cantik dress u... i suka merah mcm tu..

    ReplyDelete
  6. merah hitam mmg kena dgn ko...

    btw,
    template ko ni aku sgt suka..
    kecuali ko ada jumpa template yg lg cool..

    ReplyDelete
  7. merah dan hitam...nice bebeh...
    Woo..but itu macam mahal..kalau hilang mau menangis..hehe

    ReplyDelete
  8. iqa: thanks.. =)

    erin: yuna? huahua..ni yg nak bajet cam artis ni.hikhik..

    cik mas: tengkiu..huhu..totorial? bahaya namanya..comot2 je cam sophie jadinyer..

    nadia: haha..tulaa..sgt obvious kan..xpe,skarang ni rasa sgt sihat dan cukup tidur =)

    ila: haha..macehh..

    sophia: huehue..interesting ke? (-_-') rasa mcm skema je.. thanks anyway.. =)

    cEro: THANKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (^_^)

    The sharkox: taklah. free je.sbb paw adik punyer.. sy pakai seliper jepun ajer.. =B

    ReplyDelete
  9. warnanya kena. cantik apa merah hitam.

    ReplyDelete
  10. aleeya fishes: thanks2.. =)

    aida: huhu..tengkiuuu.. =)

    kakak ryann: makasehh..sbb blog kakak ryann pun lebey kurang kan warnenye? hihi..

    momomuffin : thanks momo..

    nursarah: hihi..tengkiu.tp percayala,di hari2 biasa kami sgt sempoi..

    ReplyDelete
  11. sis..cantik la...
    sy xpernah nak pakai mcm tu..
    apatah lagi ada pakaian mcm tu...

    ReplyDelete
  12. gojes gojes !!! stylo abes ! nak tukar template??dla pom pk benda sm tp xde ms nak buat..sbb byk kene ejas nt..huhu..

    ReplyDelete
  13. wahh meriah! tapi suke tengok dagu runcing awak huhu :D

    ReplyDelete
  14. ouuuuu..u r so sweet in red..i like~~

    ReplyDelete
  15. nice!!like red blac in dress..peeewitt..
    heaer da smart..template pon ok je...nk tukr bru pon ok..

    ReplyDelete
  16. look sweet with the red dress!!
    :D

    ReplyDelete
  17. as salam..
    wah! ketinggalan untuk drop komen

    :D

    gabungan warna yang sepadan, ditambah lagi dengan pemilihan rekaan dan bentuk fesyen, dengan orangnya sekali. :)
    rasanya lengan tu, dot-dot-dot laa..kot?
    overall, nampak menawan di 'malam gadis' itu. huhu

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...