Friday, November 5, 2010

PENGUMUMAN: Sudah Tiba Masanya Kita Exchange Link =)

Hye kawan-kawan. Ini entry type laju-laju. Aku mahu exchange link dengan kamu. Ya, kamu. Sesiapa sahaja, followers yang disayangi, yang datang ziarah tiba-tiba ke. Siapa mahu/sudi berexchange link dengan Sophie Al-Yahya yang comot momot ni boleh lah tinggalkan link kamu yer di ruangan comment. Yang dah dilinkan jangan ngada-ngada nak bagi link lagi.  Marilah sama-sama berganding bahu.Cewahh~

Ni link untuk blog Sophie Al-Yahya:
http://sophiealyahya.blogspot.com/

p/s: jangan main tipu eehhhh.. Tipu dosa mati seksa (ayat masa darjah kecik-kecik dulu)

26 comments:

  1. i'm here
    http://fullestslife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ilanya link..hehheh..

    http://iladelarossa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ezan nak jugak!

    http://manismanismasam.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. nak2.. maceh..
    http://nadineibrahim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. this is mine ;
    http://soleseptember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hee nak join boleh? ;)
    nnti hana letak link sophie kt blog hana yek ;)

    http://hanatalib.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. saya nak!!!!! hehehe

    nah link http://babyglarothic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://shazika.blogspot.com

    oredy list kamu kat bloglist say ^___^

    ReplyDelete
  9. Saya mahu! But do you have a banner yang bersaiz 125x125? :D

    ReplyDelete
  10. http://srikandisyafyka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. cool.kamu dah pandai cari backlink..tak yah fahmie aja.heheh.keep up the gud things my dear..

    http://fahmiehyperlink.blogspot.com

    ini link fahmie jgk.fahmie join jgk ye..

    Terkini: 1. Dibawah Paras Normal 2. Nama Kau Super Duper Hipster Cool Lah Lady Gaga 3. Tembikai Susu Ais Kisar Gembira

    ReplyDelete
  12. saye mau exchange jgak..
    mutiarahawa.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. http://terataknovellahananorisa.blogpsot.com

    hehe..

    ReplyDelete
  14. cuma...suka baca sini je dik

    ReplyDelete
  15. http://terbiut.blogspot.com ... banner saya pun dah ade kat sini hehehe

    ReplyDelete
  16. Aku baru nak buat bloglist..hehe

    ReplyDelete
  17. http://belogsepott.blogspot.com
    yg ni link saya..:)

    ReplyDelete
  18. nak jugak! =)

    http://waniaza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. my link.. nk join gak.. :)

    http://maharanisofia.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. this is mine

    http://ariffaishah.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. http://lifeiskartun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. http://themikaymouse.blogspot.com/

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...