Monday, November 29, 2010

Baru Perasan Ada Word Verification kat Comment.

Hye.quick post. Thanks to Sui Nawi sebab bagitahu yang blog ni ada word verification masa nak comment. Huahua..selalu tension bila nak comment orang ada word verification tapi tak sedar blog sendiri pun ada rupanya.. (-_-') Sorry semua kalau dah menyusahkan. Sesiapa yang baca post ni lebih baik korang check jugak blog korang manalah tahu kot-kot sama spesies dengan aku nih. huahua.. Pergi ke Dashboard>Settings> Comments

p/s: kalau ada apa-apa benda yang tak kena dengan blog nih dari segi template @ apa-apa benda yang tak function silalah bagitahu saya yer. (^_^)V   Peace no war..

Ok bye!!!  nak pergi ajar orang swim.

17 comments:

  1. samela kite.,,mira pon bru psn,,lps tu trus delete

    ReplyDelete
  2. okei.
    dah tade word verification

    testing nihh..hehhe

    ReplyDelete
  3. alamak...xperasan lak..jap nak cek.heheh

    ReplyDelete
  4. Saya memang boring skit nak komen blog orang yang ada word veri ni. Nasib baik sophie dah buangkan hehe..

    ReplyDelete
  5. eh.dulu kan aku dah bagi tawu kau.ko tak igt ker?? mase aku suro kau buat popup window nie ha.kan aku ade bagi tawu skali.nak kne nie.baru nak buat.kah2..

    Terkini:
    1. Apelah Dosa Aku Dapat Kawan Macam Kau Nie
    2. Besok Kau Dah Tua Kau Tahu Lah
    3. Contest Makan Ayam

    ReplyDelete
  6. hehe lagi mudah + pantas camni..

    *sama²lah tolong bagitahu ye.. ;D

    ReplyDelete
  7. susah kalo ade. dr ada mood nak komen terus spoil. heee

    ReplyDelete
  8. twinkle-twinkle:haaa baguslaaa, jgn jadi macam eden ni haaa..kalau org x ckp sampai skrg laa x sedar.

    anisa hang tuah: hehe, kena bagi upah la ni jd tester.

    little cartoon: me too ;(

    honeybunny: check jgn tak check!

    Mofasad: =(

    Faizal & fashitah: saye pun.tp tulaa..x perasan blog sendiri ade w.v.

    iqa: tak, ni baru sedar.hukhuk..

    eiffel:huhu..alhamdulillah..

    Fahmi: manela aku tahu..dulu tak paham... =(

    ReplyDelete
  9. salam...

    takde benda tu...memudahkan org komen..

    p.s/ di blog saya pun tak tau ada gak ke tak ni..ishh

    follow ur blog..

    ReplyDelete
  10. ooo.. baru sedar yer.. tak pe2... kecik punya hal lah... :)

    ReplyDelete
  11. Sebagai Newbie, saya selalu mencari online untuk artikel yang bisa membantu saya. Terima kasih Wow! Terima kasih! Saya selalu ingin menulis dalam sesuatu situs saya seperti itu. Dapatkah saya mengambil bagian dari posting Anda ke blog saya?

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...