Sunday, February 20, 2011

Update Senarai Kedua Peserta Contest "Owh, So Wonderful"

Ok, harini merupakan hari terakhir untuk anda join contest ini ye. Masih ada 23 jam lagi barangkali. Hehe. Contest akan tamat exacly lepas habis tarikh 20 hb Februari 2011. Lepas dari tarikh ini tiada lagi penyertaan yang akan diterima jadi sesiapa yang masih nak join tu meh join cepat ok. Saya juga tidak bercadang untuk melanjutkan tarikh tamat contest ini. (giler strict penganjur.hekhek..) Sebenarnya takut tak mampu nak baca balik semua penyertaan peserta oleh itu yang mana yang ada tu akan saya baca kembali okeyh. Baiklah senarai kedua peserta yang join contest "Owh, So Wonderful" ialah seperti beikut:





Kalau saya ada tersalah link atau tertinggal nama anda sila bagitahu ok. Yang nak usha entri wonderful contestants yang ada tekan aje link yang ada okey. Terima kasih pada yang join dan yang belum join tu ingattt.. Hanya tinggal lebih kurang 23 jam barangkali.. =B

11 comments:

  1. akak,
    entry jumi xdterima ke?

    :(

    http://ceriteraseorangadis.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. kak sophie , farah pun ada masuk jugak.
    http://amirafarah.blogspot.com/2011/02/kak-sophie-al-yahya-owh-so-wonderful.html

    ReplyDelete
  3. harap2 ada rzeki pinky momma..hahaha
    all da best to all!
    eppy blogging =)

    ReplyDelete
  4. oh contest apakah ini? hehehe.... ketinggalan kereta api betullah OE nie...
    (tapi nak komen... apelah)
    (n_n)

    ReplyDelete
  5. wah! ramai!!!
    hehehehe

    btw, akk di tag
    http://budakbaikjahat.blogspot.com/2011/02/faceblog.html

    ReplyDelete
  6. fuhh..ramai tu...good luck semua....;-)

    ReplyDelete
  7. salam akak:)
    xleh bukak ye video tu?
    hurmm mgkin kne bkak ikut youtube kot..
    xtau kenapa ttibe video tu diblok utk sesetengah country..pelik..
    xpe,apapun thanks terima saya..
    nama saya dah ada..
    ngeee~:)

    ReplyDelete
  8. TQ dear.. Link akak semua betul.. Gud luck utk semua.. :D

    ReplyDelete
  9. hehe..sabar..bukan tak diterima. tapi belum di approve dalam comment. sabar yeee.. =)

    ReplyDelete
  10. yess, gudluck untuk semua. Semuanya best2..susah tu nk pilih kak sophie. huhu.

    btw, akk i cant open my link. :P

    http://airalalaira.blogspot.com/2011/02/contest-owh-so-wonderful-by-sophie-al.html

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...