Wednesday, February 2, 2011

Ala-ala Baywatch di Langkawi - Teaser

*Pantai Chenang, Langkawi*

Di sebabkan banyak sangat gambar ketika di Langkawi jadi aku dah pening nak cerita macam mana. Hehe. Boleh ke macam tu? So takpe, aku kasi hint-hint dulu lah (padahal satu gambar aje). Nanti aku cerita lebih lanjut. Okeh. Adioss!

p/s: ohya, hari kedua Lisa Surihani dan Shaheizy Sam pun ada di tempat penginapan kami. Dua-dua comel. Lisa lawa giler. *nak pengsan* sebab dia senyum kat aku masa aku terselisih dengan dia masa nak buang sampah batang aiskrim. T_T

18 comments:

  1. haa. gi Langkawi tak ajak. nak ikut :[

    ReplyDelete
  2. as salam..
    tak sabar-sabar nak baca ceritera baywatch sophie :D
    selamat berenang.
    huhu..
    er..berenang kat pantai Chenang?wow

    o_O"

    ni yang part gila bahaya tu ke?
    kat pesisir pantainya menakutkan..

    ReplyDelete
  3. Wahhhhh..seronoknye dapat jumpe Lisa Surihani. Sophie patut bawak kamera skali hari tu n terus tangkap pic with her XD

    ReplyDelete
  4. pantai cenang, dla pernah pegi gak c2 dulu..rindunye kat langkawi...siyes yer jmpe lisa n shaheizy sam? x amik gmbr dorg ke yunk?

    ReplyDelete
  5. Langkawi memang best!cepat la updateeee..hehe

    ReplyDelete
  6. setaill.kalau nk skuba mmg kene amek lesen dlu kan?

    ReplyDelete
  7. konpeimmm sengeh sampai tlinge time lisa senyum kat sophie..:D

    ReplyDelete
  8. omg! suka lisa surihani! npe x amek gambar.. hekhekhekhekhek

    ReplyDelete
  9. lisa dgn sam? omg..bedebuk! *pengsan..

    btw pernah jmpe sam tp mase tuh x hensem sbb dia tgh shooting filem ape ntah,dgn darah2 bagai..

    ReplyDelete
  10. Apasal tak amek gambar dgn Lisa??? ;p

    ReplyDelete
  11. aduh! aku dgn rasminya dengki dgn ko skang..
    lisa tu..

    ReplyDelete
  12. wah..laut cantik..Baywatch lain mn?hihi

    ReplyDelete
  13. uwawwa...rindu pantai chenang...sukanya tgk lisa...;-)

    ReplyDelete
  14. fuyoo...lisa surihani lorhh..hukhuk

    ReplyDelete
  15. mase belaja kat arau dulu da sampai da sini..tapi tibe2 ujan for the whole day...adess...

    ReplyDelete
  16. cik sophie.... apsl g langkawi x ajk.. huhuhu.. teringin nk g sana.. lama x g :(

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...