Monday, February 21, 2011

Pengumuman: Contest Tamat!

Assalamualaikum.






Saya dengan ini mengisytiharkan. Contest ini tamat setelah hampir 3 minggu entri contest dipublish. Saya memang kalau boleh taknak lambat-lambat habis contest. Okey, saya harap semua peserta yang join bersabar ok. Bagi saya masa sikit nak baca balik entry anda sambil feeling habis lah kira. Saya tak berani nak letakkan tarikh tepat bila saya akan umumkan pemenang tetapi saya pun taknak lah melengah-lengahkan waktu. Sesiapa yang saya belum datang comment di entry contest dia sila bagitahu. Sebab kalau saya belum comment bermaksud saya belum datang terjah entri contest anda. Jadi, sila bersabar.Saya akan cuba sedaya upaya umumkan pemenang secepat mungkin. =) =) =)  Till then, selamat bergembiraaa (di hari Isnin?? erk!)

15 comments:

  1. saye punya belum terjahh :)

    http://bitter-sweetales.blogspot.com/2011/02/contest-owh-so-wonderful-by-sophie-al.html

    TQ:)

    ReplyDelete
  2. tamat dah?? huhu~ maera baru tringt..takpe..takde rezki T_T

    Yang Comel,
    Khumaera Ismail

    ReplyDelete
  3. gud luck semua!!
    gud luck semuaa!!


    jom join my 1ST GIVEAWAY lak..!!

    http://mummylovers-pinky.blogspot.com/2011/02/sticky-mode-1st-giveaway-fantasy-pinky.html

    ReplyDelete
  4. yeay!dah tamat..hehe..
    kene sabor ye..okey2..

    ReplyDelete
  5. blog saya belum di komen kak.
    hehe.
    ni dia link ;D

    http://amira-syuhada.blogspot.com/2011/02/contest-owh-so-wonderful-by-sophie-al.html

    ReplyDelete
  6. dah abis..ye ye..
    exited ni nak tau winner aww~

    ReplyDelete
  7. go go go Sophie...
    (ye ye je sorak macam OE pula yang masuk contest nie)
    (n_n)

    ReplyDelete
  8. alamak tak sempat la nak join X(

    ReplyDelete
  9. jeng2......pasti semua berdebar2 tu..ehheh

    ReplyDelete
  10. jeng2......pasti semua berdebar2 tu..ehheh

    ReplyDelete
  11. Yahuuu tamat! tak sabar nk tunggu pemenang hehe XD

    ReplyDelete
  12. Kepada semua perserta semoga berjaya :)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...