Sunday, August 29, 2010

Tak Perlu Pakai Seksi Jika Anda Arkitek.

Okey,orang lain jangan sakit hati.hehe.. Hurm,untuk menjadi arkitek..aku target kurang dari 5 tahun aku sepatutnya dah jadi arkitek.Sekarang pun dah sem akhir.Doa-doa lah..Aminnnn.....Nanti sesiapa nak design rumah impian ke resort ke tandas ke,rumah kucing,rumah cacing ke boleh la cari I yerrr..

3 comments:

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...