Sunday, August 29, 2010

Tahniah! Anda Lebih Cantik Daripada Megan Fox.

Kadang-kadang aku yang perempuan ni pun rasa macam nak ternganga tengok kecantikan artis-artis hollywood nih.Ada yang cantik jelita, berwajah sexay, muka macam barbie doll. Tapi apa gunanya kalau kecantikn tu hanya plastik semata-mata? Antara yang paling ketara ialah Megan Fox.Mati-mati aku hingatkan dia super-howt. Tapiiii...hurmmm..korang nilai lah sendiri gambar sebelum dan selepas nih..

*patutla aku rasa macam tak logik aje muka dia macam perfect semacam*

Jom review lagi antara artis hollywood yang memakai khidmat pembedahan pelastik nih. Macam takde kerja je kan aku ni menggoogle search mereka nih..Hihihihihi...

*walaupun aku rasa rancangan "My New BFF" Paris Hilton nih antara rancangan yang terbodoh pernah aku tengok(padahal tengok jugak..) tapi aku tetap suka usha handbag brand Paris Hilton dan aku suka perfume Paris Hilton.

*AKU BENCI KAU EDWARD CULLEN.KAU MEROBEK HATIKU SELEPAS AKU TERLIHAT GAMBAR TERLEBIH KACAK KAU INI. T_T   *

Sekarang jom review gambar pelakon yang dah tua dan menemui kegagalan dengan pembedahan plastik mereka setelah beberapa tahun..
*cuba bayangkan jika beliau masih beraksi di dalam Baywatch. Mesti korang rasa macam nak tukar channel cepat-cepat kan?atau kalau dalam situasi sebenar orang pun nak elak dari jadi mangsa lemas*

*p/s: INI BUKAN HANTU @ BADUT SARKIS.




Nota Kecil Hari Ini :

Bersyukur aje dengan apa yang kita ada. (^_^) Tak payah stresskan diri sendiri.Gunalah cara yang lebih sihat. Ohya, tajuk entri ni untuk menyedapkan hati anda(jika anda perempuan).Lelaki nak rasa cantik pun boleyyy~  ;p

 
PEACEEEEE!!!!!!

3 comments:

  1. Yup! jadilah diri kita seadanya. Ia satu kurniaan yang perlu kita syukuri..

    ReplyDelete
  2. teruk gile muke yg macm hantu@badut tu...serammm tgok muke die hahaha

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...