Monday, March 7, 2011

PENGUMUMAN : PEMENANG CONTEST "OWH, SO WONDERFUL!"

(sticky entry selama seminggu okeyh. Sila scroll ke bawah untuk entri yang terbaru)





WAHHHH!! WAHHH! WAHHH! Satu keterujaan harini. Hurm..untuk entri kali ini, saya akan menggunakan perkataan "saya" sebagai kata ganti nama sendiri sebab konon-kononnya macam entri rasmi yer. Lepas genap 8 hari baru lah saya berani mengumumkan pemenang bagi contest yang saya anjurkan. Sebelum tu, nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga lah kepada semua yang menyertai contest ni. Tak dinafikan rasa sangat terhibur tengok gambar dan baca cerita anda. Bravo untuk semua. Ada yang buat sajak, ada entri yang tak menggunakan gambar sendiri, ada entri yang kelakar. Memang pelbagai. Okey tanpa membebel dengan lebih panjang, saya dengan ini..JENG..JENG..JENG.. Mengumumkan, 

(boleh klik pada gambar untuk baca entri)

Pemenang tempat pertama:


(^_^)V  tahniah!!


Pemenang Tempat Kedua: 


Zulfadhli  !!! 
(walaupun kaki bodek tetapi bukan menang sebab bodekan.Kahkah..Gurau eh fad)


Pemenang Tempat Ketiga:


(misteri)




3 Hadiah Saguhati
Sebenarnya tak terfikir nak buat hadiah saguhati. Tapi aduhaii..banyak sangat entri yang menarik. Maka dengan ini saya rasa berbesar hati mahu mewujudkan hadiah saguhati. Dan hadiah saguhati adalah misteri (misteri lah sangat.huahua..) Maka pemenang saguhati ialah..JENG JENG JENG lagiiiii..

Tadaaa!!!





Fiuh, amacam? Hilang berdebar tak? Saya dah hilang 75% rasa berdebar. Ermm.. Sejujurnya sangat susah nak buat keputusan sebab banyak entri yang best-best. Maka haruslah berlaku adil. Macam, kalau cerita tu kategori family, haruslah pilih seorang aje daripada kategori tu. Takkan lah ketiga-tiga pemenang pun harus dipilih dari cerita mengenai family kan. Haa lebih kurang begitu lah pemilihannya termasuklah susunan ayat teratur dan dapat saya selami perasaan penulis ketika membaca entri mereka. Tapi apa yang penting  entri tersebut haruslah yang dapat membuatkan saya berkata "Owh, So Wonderful!" serta entri dan penggunaan gambar yang berkesan. Tak dinafikan ramai bagi gambar yang sangat-sangat menarik. Huhu..rambang mata. Tapi yang tak menang tu janganlah berkecil hati pula. Kalau saya ni kaya memang semua peserta saya nak bagi hadiah. Heheh.


Oh.lagi 25% nak hilangkan rasa berdebar dengan menyenaraikan 20 lagi peserta yang mempunyai entri yang menarik untuk dibaca. Secara umumnyanya saya hanya menyediakan hadiah untuk ketiga-tiga pemenang utama dan saguhati. Tapi senarai ni dibuat untuk berkongsi dengan pembaca. Entri yang menarik dan pelbagai. Yang buatkan saya rambang mata tula. Uhuks.Ok,selamat membaca. 



Kepada semua peserta, sekali lagi saya ucapkan terima kasih, dan minta maaf jika terdapat kesulitan sepanjang contest ini berlangsung. Kepada pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga serta saguhatis, sila email pada saya (sophiealyahya@gmail.com)nama penuh anda dan alamat rumah anda menggunakan email yang anda beri. (untuk elakkan penipuan dari pihak yang tak bertanggungjawab). Sertakan number account bank @ jenis topup (Maxis, Celcom, etc) Bagitahu anda mahu wang atau topup. Heheh. Jangan bagi dua-dua pulak (-_-') debik kang..

Sekian, Assalamualaikum..



P/S: lepas ni rasa senang hati sikit nak berblog sebab contest dah selesai.. =D  wah diri sendiri happy.

24 comments:

  1. tahniah pade pemenang..owh maera soo jelous! =)

    ReplyDelete
  2. eh, btl ke nih?? hehe..xsangka sy adlh pemenang tmpt ptama contest 'owh, so wonderful!!"..mcm xpcaya je..huhu...apa2 pun thanks a lot cik sophie...=)

    ReplyDelete
  3. sob3,,,xmenang..jom join my segmen...

    http://akubloggertegar.blogspot.com/2011/02/segmen-im-not-single.html

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. dpt saguhati pon da bersyukur da..
    tanx a lot, kak sophie.. nak email cmane?

    ReplyDelete
  5. hehehe..
    thanks akak,walaupun tak menang,no 18 pun jadi lah..hihihi:)

    thanks pilih saya jadi penyebab akak rambang mata..hikhikhik...

    ReplyDelete
  6. ouw,so wonderful ak perenang ni..tahnx~~tak sangka plak..
    and not forget congrates to the winners..

    ReplyDelete
  7. tahniah2 kepada yg mng:D teheeee

    ReplyDelete
  8. first ! <3 ^___________^

    thank you sophie..heee..nanti cepat2 tulis entry baru tau..kite tunggu :)

    ReplyDelete
  9. huahahhaha.tahniah kepada para pemenang dan tahniah kepada ko jgk sbb ko dah buat contest aku tak buat contest lagi.bhahhahaha.

    ReplyDelete
  10. waaa macam best je contest nie... lambat terjah... :(

    tahniah untuk semua, jom join contest sini gak http://redribbonboutique.blogspot.com/2011/02/jom-exchange-links-contest.html

    ReplyDelete
  11. wahhhh...tahniah kpd sume pemenang..nt nak gi terjah la entry dorg..

    ReplyDelete
  12. alolo...
    x menang...

    but congrats pada pemenang!!!!! =)

    ReplyDelete
  13. tahniah pada mereka2 semua hehe.. mmg bertuah ni

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat semua pemenang. Semua gambar yang menarik. Yang pertama tu paling menarik sebab garaduate. Hehehe. Tahniah :)

    ReplyDelete
  15. wahh..jelesnyee dorg dpt cekelat..hehe..tahniah kpd yg menang! ^_^

    ReplyDelete
  16. woW~
    tak sangka memenangi tmpt ke 3...
    =)

    tenkiu ! tenkiu !

    Myra sudah email detail kat sophie...=)

    thanks again =)

    ReplyDelete
  17. waaaah congrats to the winner!!

    ciann akak rmbg mata sbb ktorg. huhuhu

    anyway thanks....next time buat contest lg jgn lupa ajak.hehe ;p

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah.. dapat saguhati.. thanks penganjur.. :)

    ReplyDelete
  19. wah ! no 2 ! terharu2 !

    thanks cik sophie ! moga Allah murahkan rezeki lg !


    tapi fad bukn kaki bodek la ! xde puji pape pon , cume gedik2 je :P

    ReplyDelete
  20. tahniah tuk semua pemenang=)n tq jugak buat contest yang menarik.n tq gak senaraikan nama mummy tuk tatapan pembaca=)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...