Monday, March 7, 2011

March Warehouse Sales Malaysia. Membeli Dengan Bijak!

Hyeee!!
Ada sesiapa tak tahu warehouse sale tu apa? Dulu sebenarnya aku pun tak tahu sampailah kawan aku ajak pergi warehouse sale barangan make up dan penjagaan rambut. Ada brand Loreal, Maybelline, macam-macam lah. Pendek kata macam jualan gudang gitu. Harga murah lebih murah daripada harga sebenar. Kadang-kadang boleh 50% discount off, ada 70% off, yang lagi best bila ada 90% off. Tapi kalau nak tahu kat mana ada warehouse sales kena rajin buka surat khabar la. Ataupun cari di internet sebab warehouse sales ni duration dia sekejap sangat. Macam dua,tiga minggu atau kurang daripada tu. Jadi, sekarang ni aku dah find out beberapa warehouse sales bulan March ni. Aku post mana yang aku rasa macam berminat ajela. heheh.

 Oh by the way, sebenarnya biasanya kalau datang lebih awal, barang-barang pun lebih elok la. Kalau dah last-last tuh, tinggal barang yang tak berapa nak best lah biasanya. So cepat-cepat! Berbelanjalah dengan bijak!



13 March 2011

Coach Kate Spade Sale

Up to 70% Off

Additional 5% Cash rebate for Cash Payment

Products Offerd
Handbags,Wallets,Wristlets 
Brands Offered
Coach,Kate Spade and many others

Time : 10am to 4pm

Location (Tel 6019 553 3745)
Selangor Room (Level 1)
JW Marriott Hotel
Putrajaya (IOI Resort)

7-13 Mar 2011 : AirAsia Pre Travel Fair Sale


7-13 March 2011

AirAsia Pre Travel Fair Sale


Booking Period : 7-13 Mar 2011
Travel Period : 4 May – 30 Jun 2011 / *1 Apr – 31 Aug 2011 / **1 Jun  - 31 Aug 2011

Fly from Kuala Lumpur
RM29 : Singapore, Kota Kinabalu, Kuching, Kota Bharu, Alor Setar, Penang
RM79 : Hat Yai, Bintulu, Miri, Padang, Pekanbaru, Medan
RM99 : Bandung, Colombo, Bangkok, Phnom Penh, Chiang Mai, Phuket
RM299 : Tianjin*, New Delhi*, Mumbai*
RM399 : Christchurch**, Seoul**, Perth**


Book Now at AirAsia.com

5 Mar – 15 Apr 2011 : Baby Cottage GP Sale




5 March – 15 April 2011

Baby Cottage GP Sale

Unbeatable Prices!

Brands Ofered
Aldo,Aprica,Avent,Baby Bjorn,Baby Safe,Bebecar,Britax,Bumblebee,Bumbo,Combi,Concord,Coosh,Cybex,Dr Brown’s,Gelite,Graco,Hauck,Lamaze,Maclaren,Maxi Cosi,Mam,Medela,Peg Perego,Quinny and more

Location
Baby Cottage Subang Parade
Baby Cottage Sungei Wang

5 Mar – 10 Apr 2011 : KL Sogo Sale


5 March – 10 April 2011

KL Sogo Sale


Ge RM10 Cosmetics Coupon for every purchase for RM100
from a single Cosmetics or Fragrance brand on the day of purchase.

Location
KL Sogo
Jalan Tuanku Abdul Rahman
Kuala Lumpur

5 Mar – 30 Apr 2011 : The Faceshop Great Sale


5 March – 30 April 2011

The Faceshop Great Sale

Up to 50%

We have carefully selected 800 products,
greatest offer up to 50% Discount!

On top of that remember to redeem FREE Compact Mirror &
UV Protection Umbrella upon certain purchases.

Additional 5% discount per item for Public Bank Credit Card


Visit the nearest TheFaceShop Outlet

3-20 Mar 2011 : Ikea Sale


3-20 March 2011

Ikea Sale

To make way for new arrivals, so many of our items are taking
centre stage with really low prices.

But the spotlight on them won’t be for long, so visit IKEA Sale from tomorrow.


Products Offered
Bed,Quilt Cover Set,Cabinet,Table and Chair,Decoratives,Kitchenware,and more 
Location
IKEA
No.2 Jalan PJU 7/2
Mutiara Damansara
47800 Petaling Jaya
Malaysia



5-8 Mar 2011 : Sasa Sale




5-8 March 2011

Sasa Sale

Up to 70% Off

International Women’s Day is a global day celebrating the economic, political
and social achievements of women past, present and future.

This year, International Women’s Day falls on Tuesday 8 Mar 2011, and to make this
year even more special, 2011 is the Global Centenary Year.

To pay tribute to the Women of our Country and in conjunction with
Sasa’s 33rd Anniversary, we at Sasa together with our partner brands
would like to reward you with a never been done before 33% OFF each.

Daily Specials (refer flyer for daily details)

Visit your nearest Sasa store today












Mothercare Grand Prix Sale

Discounts up to 60%

 4-6 Mar : Exclusive for VIP Card members
Additional 10% Off

Mothercare Products
Kids Fashion,Baby & Kids Essentials,Kids Feeding,High Chair,Bedding,Bags,Strollersand more

Visit your nearest Mothercare Stores

Untuk bulan ni, banyak lagi tapi aku cuma letakkan mana yang aku rasakan menarik bagi aku jelah. Err.barangan baby tu bukan untuk aku tapi kepada mummy-mummy di luar sana. Wah, pegi Ikea dan Sogo macam best jek. Tapi aku rasa bulan Februari punya warehouse sales lagi best lah. Mungkin sebab lebih banyak barangan wanita kot. heheh. Kalau korang nak update pasal warehouse sales yang latest, bolehlah ikut cara aku iaitu dengan search di internet. Search macam ni:

10 comments:

  1. wah..ada bakat jd *promoter*...tapi I tak pandaila nak beli brg2 kecantikan ni..ada tips?huhu

    ReplyDelete
  2. Salam, Hmm kebanyakan brng² utk jejaki je.. utk jejaka mcm xda pula.. huhuuhu... sedih.. sob sob...

    ReplyDelete
  3. alamak, duit gaji dh nazak ler....uhuk3

    ReplyDelete
  4. sophie !!!!!! jom pegi seoul !!!!!murah giler tu tiket die..grrrr

    ReplyDelete
  5. ala ngape la time duet gaji da abes =,='

    ReplyDelete
  6. rjinnye cr psl bnda ni. btw, thanks. leh shopping kat sogo :)

    ReplyDelete
  7. nice one sophie...

    aku nak melancong rm29..hahaha

    ReplyDelete
  8. airaniez wirdani: kak aira nak tips? huhu..sy pun xdelah pandai sgt kak.

    EB: ade aje.. kena check website tu.heheh.

    nis: jom!! padahal gaji x masuk lagi..

    ain: sama laaa..aik, tp kan masih awal bulan?

    d_LA: korea tak habis2 dLA ni.heheh.

    wath: huuu..kenapa ramai gaji dah hbs ni?

    ReplyDelete
  9. fasha: benda minat mmgla cari.hehehe.

    cEro: hahahah..terms & conditions apply. entah apa la syarat2nya ye.

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...