Wednesday, March 16, 2011

Nak Buka Group Baru Untuk Kelas Renang Wanita. Siapa Mahu Join?

Assalamualaikum.

Sekarang aku online di cc. Isk. Mama nak tamatkan perkhidmatan internet di rumah. T_T  hurmm...takpe-takpe, aku cuba beli berukband nanti.


Ok sebenarnya aku baru pulang dari Kelantan dan Terengganu. Ombak sangat kuat yer walaupun musim tengkujuh dah habis. So beware, jauhilah pantai. Disebabkan online di cc maka tiada mood mahu bercerita tentang aku menunggang kuda di Terengganu.waaaaa.. T_T  bestnyeee..


Dan sebenarnya nak inform. Ada sesiapa yang nak join kelas renang tak? Hanya untuk wanita ok. Jangan malu jangan segan sebab waktu yang diajar ni tiada lelaki. Jadi nak cukupkan kuota sebab tu iklankan kejap disini.

Hari : 
Setiap Ahad bermula 20Mac.

Masa:
 9-11 pagi

Tempat:
Kolam Renang UiTM Shah Alam

Yuran: 
student UiTM (sepenuh masa)= RM80,
Staf UiTM = RM 100
Warga Luar= RM150

Lessons:
5 kali. Total 10 jam. Jadi 2 jam darab 5x =10 jam. 

First stroke yang akan diajar ialah Breastroke. (berenang katak). Dan biasanya aku akan buat water confidence dengan students.Selingan. Lepas swim, buat water confidence pulak. Maksudnya kita ke tempat dalam, main-main air, belajar apungkan badan dalam air.Bagi hilang takut lah di tempat dalam. Tapi mestilah akan dijaga. Takkan lah aku nak biar orang lemas pulak nanti tak ke aku yang masuk penjara. T_T


Kalau berminat email di sophiealyahya@gmail.com
First come first serve. Ajaklah kawan-kawan. Meriah sikit dan kurang malu sikit bagi yang pemalu. heheh.
Sebenarnya kalau ada lelaki yang nak join pun boleh. Nanti aku inform lah pada instructor lelaki. Aku takdelah bias sangat wehh. =) Tapi lelaki selalu malu nak join. Aku pun tak paham kenapa.

23 comments:

  1. Ala sedihnye xdpt join..Mar dekat KL, rumah abang ade lah dekat Shah Alam tuuu...Huhu...Before dis dah belajar sekerat jalan dekat Putrajaya, RM70 for 4 session kot. Tapi perbelanjaan ditanggung masa tuu...Jeles2!!!!

    ReplyDelete
  2. wuhuu syokk ahh. nakk tapi next session boleh an ? hehee

    ReplyDelete
  3. menarekk
    berenang gaya badak air ada tak?
    hehehe

    ReplyDelete
  4. wahh, baru balik dari klntn? hehe. dtg la lg nnti ye kak, ceywahh :)

    ReplyDelete
  5. as salam..
    hehe~
    kesian sophie~
    dah takde internet.
    internet sekarang dah murah. yang seminggu tu,rm 18.

    =p

    oh~
    nak tahu pasal tunggang kuda~
    ohh.berenang untuk kaum wanita.ok, akan di uar-uarkan

    oo..untuk lelaki pun ada~
    hehe~ nak join~
    hahaha~ takpe la.
    dah lengkap pakej. tapi mana la tahu kan kalau2 terlupa teknik berenang, boleh pegi kelas~

    =p

    p/s: lelaki malu? haha. sebab instructor wanita ke?

    =_="

    kalau saya pun malu. haha

    ReplyDelete
  6. wah bestnya....dah lama teringin nak blaja berenang camni..tapi sayang seribu kali sayang..tempatnya tuh jauh sangat nak pegi..kiter duk ganu sekarang ni...huhuhu

    ReplyDelete
  7. nk join jugak tapi jauh la...huhuu

    ReplyDelete
  8. halaaa rasa nak join tapi jauh. sob -.-'

    ReplyDelete
  9. ~sedang membayangkan hidup di rumah tanpa internet~

    Argh!

    ReplyDelete
  10. dah lme nak join kls brng nieyh...tp jauh sgt la kak sophie...

    ReplyDelete
  11. are u a swimming instructor? wow! kagumnya dik! :-)

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. mungkin orang lelaki tak suka diajar2..
    depa kan belagak pandai..
    hahahah

    ReplyDelete
  13. alah kenapa OE duduk jauh dari Shah Alam...
    nak jugak belajar...
    kat tempat OE, OE rasa tak ada benda nie sebab kolam renang pun tak kelihatan...
    huhu...

    ReplyDelete
  14. akk..yuran tu byr tiap2 bulan or byr sekali je?

    ReplyDelete
  15. huuu..nk blaja berenang..sediyh towl..wlaupown umh kt tepi laut(tganu) tp masih x terer berenang.kdg2 msti tggelam gak..huuu..tp skrg xde mse nk join...huk3..

    ReplyDelete
  16. Tolong jawabkan untuk Sophie yang busy:)

    Yuran kelas Renang bayar sekali seperti yang tertera untuk 10 jam kelas (biasanya kelas 2 jam sekali, jadi cukup 5x habislah). Cuma kalau rasa nak belajar advance lagi, boleh bayar lagi untuk sambung lagi 10 jam ;)

    Kelas sentiasa on going kan sophie, just contact sahaja s0phie, sebab bila dah cukup 7 orang baru boleh start kelas.

    ReplyDelete
  17. Nk blajar renang. Tp duk terengganu..xde ke klas yg di terengganu

    ReplyDelete
  18. Nk blajar renang. Tp duk terengganu..xde ke klas yg di terengganu

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...