Tuesday, March 8, 2011

Anak Buah Saya Umur 3 Tahun Nyanyi Lagu May, Cintaku Mekar Di Hati

Ni sewaktu anak buah aku datang ke rumah. Aku dah pernah bagitahu dia nih banyak cakap atau lebih tepat  lagi joyah. Tahun ni umur dia nak masuk 3 tahun dah, tapi sejak umur dia setahun lebih dia dah humming lagu ni dah. Parents dia lah ni suka pasang lagu kat kereta masa drive. Eh tapi bukan nyanyi je dia pandai. Baca doa pun pandai. Menari ikut Showdown pun boleh. (-_-') serious lawak.Ok, layanzzz!!


video

Take note: Kita sebut bunga sebagai Bu-nga, Zain ni sebut bunga sebagai Bung-a. Heee..comel tak Ajen (nama panggilan Zain kat rumah) . Aku memang tahan gelak aje tengok budak ni dok tarik suara part chorus.Siap boleh "Eh,silap." Dan apakah perlu buat-buat main gitar tuuu? (-_-')

p/s: Wah, aku sedikit bz.Nanti saja aku terjah komen anda balik ye. Thanks pada yang datang singgah blog ini. Sangat-sangat appreciate!!!

27 comments:

  1. eh kenape error? aku sorg je ke mmg camni? hu~

    ReplyDelete
  2. ololo..omeyyy...tp kelakar ade mcm bercakap mase nyanyi.huhu..


    bung.a....heeeee

    ReplyDelete
  3. wahahahaha
    comelnyeee

    :)
    bijak pulak tuuuu

    ReplyDelete
  4. tingginya dia tarik...hahaha

    "tak tahu"

    comel....

    ReplyDelete
  5. comey sgt..budak2 skg makin bijak...

    ReplyDelete
  6. wah!! aku pon tak reti lagu tu sbb pitch-wise kena tinggi..hahahah

    ReplyDelete
  7. wah!! aku pon tak reti lagu tu sbb pitch-wise kena tinggi..hahahah

    ReplyDelete
  8. HAHA ,
    sumpa comell x) kirim salam kat dia .
    hihi , lepas ni , tunjuk menari showdown tu pulak :D

    ReplyDelete
  9. Salam..
    Huu.. comelnye.. eeeee geram dia comel mcm uncle eb la.. hehehehe...
    Minit 1.07 dia kate "Eh silaplah.. Lupa.." hahahahha jujur.. budak yg baik.. bgs2.. hehehe...

    Ni yg bt EB rindu anak buah eb ni.. aduh.. Huuhuhu..
    Eb masih simpan lg video dia bubbling.. hehehe comel..

    Buah okay bukan bunga..hehehhee..

    ReplyDelete
  10. hehe..siap wat action men gitar tu..comey je sore die..kiyut sgt2..

    ReplyDelete
  11. haha..sumpah comel..nyanyi *rock kapak* tu...siap ada gitar n ada feel lagi..haha..cutela dia..

    ReplyDelete
  12. cuba awk letak budak nie dalam bilik yg ada alunan al Quran, biar dia dgr utk beberapa tempoh.. jgn terkejut kalo dia dapat baca surah tu walaupun pjg sbb memori budak2 mmg kuat

    ReplyDelete
  13. budak2 mmg cpt tngkap:) anak buah alexa tu pon sebok je duk hapal lagu adira..nasibla tak liat bila suruh ngaji quran juge..hehe..ajen ni comella:)

    ReplyDelete
  14. cutiyyy

    hehe
    ada bakat jd pnynyi



    •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
    (\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
    (=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
    (,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

    |Cara Picit Jerawat Paling Seronok!|

    |Blog Menggemok!|

    ReplyDelete
  15. ajen comelnyer...
    asyik replay nyer video..
    nak jadikan ringtone la..

    ReplyDelete
  16. wath: tak pastila.huhu..

    anies anessa: ngeeee =B

    leyzajamil: kihkih..memang pun.

    echah mashuri: hahaha..tahu takpe. dia mmg slek sikit nak sebut bunga.

    anisa: ngeeee..yep. dia mmg bijak. giler gadget =)

    ML: =) thank you. ceh apesal ntah tengkiu pulak.

    qyqa: kahkahhhh..tahu takpe. lawak je rase.

    ReplyDelete
  17. bella ayub: heeee..tgkla anak buah sape. kahkah.perasan.

    puteri nuraqiliah: =)

    eja: a ah. dia comel dan bijak. =)

    cEro: hehehe..memang pun. buak ni main taram aje.

    sarah bieber: ok dah kem salam. ha tula kena standby nak rakam nih.

    EB: comel mcm uncle EB? hahah. ok la tue.. bebudak mmg jujur la.

    faizal n fashitah: =) kan kan..

    ReplyDelete
  18. d_LA: memang action main gitar tu tak boleh blah btul.

    airaniez wirdani: wah wah wah.. mmg dia feeling kalu nak nyanyi.


    miss Lolly: tiyom la kat skrin.hihi,

    Firdaus Kasim: oh yeah? ok next time sy try. thanks. =)

    alexa yussida: aduii..lagu adira la pulak.. budak2 skrg ni mmg suka nyanyi ke apa.

    OE: =)

    farhanaLicious: eh tak laaa. Syed Zain.

    PinQib: Wahhh..xleh2..nanti dia jadi attention grabber. jeles I.*tetibe*

    Nurul Fatira: hekhek. jadikan ringtone? silakannnn.. =B

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...