Friday, October 29, 2010

QUICK UPDATE : SILA TEKAN INI KALAU MAHU HIDUP!

Yerp,bukankah aku sudah menyatakan yang aku cuti mengandung? cewah. Memang tipu. Tapi ni entri pendek je. Kalau tak entah apa aku bakal bebelkan. Aku harus tidur awal sebab esok first paper Architectural Practice pukul 8.30 a.m. Tak pasal-pasal kena jadi budak law sekejap hafal akta. Jawab paper kena letak Clause berapa subparagraph berapa. Ciss! seperti belajar berenang dengan membaca buku. Macam mana tu? Ini kan practicality. Sem lepas tak silap aku 31 budak fail subjek ni. Kena amek balik time cuti.uhuhu. Jadi aku stress.

Aku nak bagitahu perkara penting dalam hidup aku yang tak penting langsung dalam hidup kamu. Tadi pertama kali dalam tempoh 4 tahun kat uitm ni aku makan laksa sebab tension belajar.Huahua.Baru aku tahu laksa penang tu sedap. Sebab aku tak suka laksa. Bila aku umumkan kat kawan aku tadi yang aku makan laksa, satu studio tepuk tangan. Hampess! (-_-') memalukaaaaan... ibarat tak pernah makan laksa seumur hidup. Ok,bukan ke tadi aku kata ni entri pendek ke? Nampak sangat aku termembebel. Sebenarnya nak bagitahu aku baru letak plugin page kat  Facebook. Jadi kalau tak keberatan silalah tekan like. (^_^)


p/s: Tergerak hati untuk buat sebab dah berapa orang suruh buat.Sebab mereka takde blog untuk update entri. Jadi ni semacam khas untuk pembaca yang selalu berkunjung tapi malu nak tegur I.ahaks! kepada silent readers dari dalam dan luar negara. Aku sedar aku bukan artis mahupun Hanis Zalikha yang layak ada fan page ke hape. Kalau suka tekan.Kalau tak suka abaikan.Ok? till then..Good Night and thanks for your time.

p/s/s: Eh jap!!! Thanks pada yang komen dan shout. Aku ada masa nanti aku terjah kamu balik ok.

10 comments:

  1. laksa penang sedap.
    laksa kuala perlis lagi sedap.
    mai la perlis rasa.

    ReplyDelete
  2. i pun tk suka laksa sgt tp i makan je. laksa kuala pun sedap hehehe. i dah like dah :D

    ReplyDelete
  3. yup..

    laksa penang memang ultimate..sbb ada nenas..*leleh

    good luck for ur exam ye

    ReplyDelete
  4. done!
    'like' my blog tu, yek??

    ReplyDelete
  5. hahaha......org dah famous la katekan.tak gitu..fahmie smpai bile2 tak suke lakse tau..entry pendek pn takla pendek sgt rasenyer.ape2 pon..gud luck okey..^__^



    Terkini: Perempuan Dan Tudung Saji

    ReplyDelete
  6. i got paper tomorrow on saturday. tension betul exam on weekend.

    ReplyDelete
  7. mju2..

    bile femes jgn lupa gua.

    ReplyDelete
  8. Lerrr petama kali makan laksa penang rupe nye. Makanan sodap camtu rugi laa kalo tak makan heheh. Anyway, wish u luck for yr 1st paper AP okeh! XD

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...