Monday, October 25, 2010

Maaf. Cuti Mengandung.

Hehe..Jangan terkejut tengok tajuk.Saja bikin gempak. Bila masa pulak aku kahwin kan. Erm,tujuan entri ni dipost ialah untuk memberitahu bahawasanya aku ada final exam.Jadi akan bercuti seketika dari berblogging. Aku kena puasa blogging ni.Tak boleh. Mengganggu fokus aku ni. Kalau aku online pun sekadar approve komen kot. Nak blogwalking lagiiilah tak mampu. So kalau rasa aku tak balas apa-apa tu,paham-pahamlaaa..Janganlah terasa macam I sombong pulak okey.

Ohya, exam aku start 29 Oktober - 10 November. Ada 4 paper.Ada report Research Paper yang kena hantar, ada detail drawings. Ada lagi satu assignment nak buat.  Tolong doakan aku dimudahkan perjalanan menjawab exam dan perjalanan untuk sudies ok. Doakan aku habis belajar sem 8 ni tanpa ada gagal kat mana-mana paper. Penat aku pertahankan selama ni tak repeat pape.huhu.. I heart u followers setia! I heart u silent readers! bye-byee..jumpe esok.Eh! Ok,bye-bye.. T_T

p/s: coming soon-pembukaan kelas renang wanita di UiTM Shah Alam sesi December. Nanti aku update.Yer,sayalah swimming instructor nanti.. =B  =B  =B   nak join bagitau awal-awal ok.Jangan risau,saya bertauliah, selalu ajar pensyarah UiTM (^_^)V peaceee!!

10 comments:

  1. haha...ape kaitannye cuti mengandung ngn exam??jwp2...

    ReplyDelete
  2. Perghhh...ingatkan betul2 mengandung hehe..

    ReplyDelete
  3. gud luck sophie...
    sy pn tgh final...
    wish me luck gak...
    hehe...

    ReplyDelete
  4. jangan pegnen lame2 taw..hihi

    ReplyDelete
  5. Selamat Berjaya Sophie!!!

    Fokus tau.. kalau rasa risau je ingat saya k.

    ohya.. saya nak join kelab renang juga. lama tak berenang ni. Masa kecik kecik dulu ada juga berenang merentasi sempadan.. luar negara..

    Malaysia-Thailang.. berenang kat sungai golok.. hehe

    ReplyDelete
  6. Selamat Maju Jaya. Semoga dapat score besh2.. :) Awak budak architecture, Mummy budak Urban dulu..so lebih kuwang sama je..except on the praktikal part la kot..Tapi bila keja, hampeh..tak praktik pon.. :P

    All the very best yek!!

    PS: Jangan hibernate lelama..nanti ada owang windu... :D

    ReplyDelete
  7. hey,kite mngndung dulu dr kamu! my 1st paper esok..he2

    wish me luck to..=)

    ReplyDelete
  8. kelas berenang laki takde??
    nak jgak!!!

    btw, good luck final...

    ReplyDelete
  9. gud luck dear for your exam.. wahh sophie tahu berenang ke leyh r ajar ika nty ngee

    ReplyDelete
  10. igtkan btol2 u pregnant. hahaha.. tipah tertipu. btw, all the best for ur exam.

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...