Sunday, August 14, 2011

Wordless Sunday. I Miss U Too =)

Taklah wordless mana pun. Haha. Terharu ada orang rindu
T_T
Girlfriends,
Bestfriends..
I love all of you.
MMUAAAHHH!! (gedik!)



p/s: Copi tu nama glemer di kalangan kawan rapat. Haha.. 
Weekeend ni Sabtu dan Ahad kena masuk kerja. Takpe, dapat OT nanti boleh berjoli pergi spa terus. wahaha. Over mak~  Yeayyy, esok berbuka bersama besties =) Tak sabar. 



12 comments:

  1. selamat berpuasa copi..eh, bile kite rapat..haha :P

    ReplyDelete
  2. punya panjang kawan kau segala rindu suara, wajah, tingkah laku dan kerja ok je kau balas? ekekeke. gurau2. jumpa bff mmg paling menggembirakan. hehe

    ReplyDelete
  3. Weeee... Copi.. Comelnyerrrr... hahaa..

    ReplyDelete
  4. yang..aku tergelak gile bace entry kau nie..haha sempat lagi tengah malam kau menulis eh..hahha neway, ur the best GIRL!! always be!

    ReplyDelete
  5. Sophie! Nanti bila ada gathering buka puasa bgtau je, bash turun Shah Alam. ;)

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan sophie..rindu sophie ketat2 gak..sophie mesti bz kan..mmg fhm sgt keje kite ni..dla skang pun curik2 ms je online..hehe..

    ReplyDelete
  7. haha..comelnya nama *copi*.^_^
    kerja sabtu ahad ke?wah,mesti byk bonus raya ni..^_~

    ReplyDelete
  8. copi mcam nama yg sgt kiut...heheheheh

    ReplyDelete
  9. bukan photographer:
    hahaha..kelakar lah komen anda. =D

    ishiko: haii back =)

    hanaahmad: eh takla, aku balas la lepas tu, takkanlah nak printscrin the whole conversation kan. hihi..

    AmirFX: Hahah! nama Copi memang comel kan,kan,kan??? *mood perasan tahap gaban*

    cahayakehidupan: haii cahaya.. :P

    TehaWanik: yelaaa.. random me =)
    thanks teh!!! (^__^)V

    Bash: sorry =(

    ReplyDelete
  10. dLA: hurmm..agak busy la. faham2 lah kan line kita ni mcm mana. tp xpe je, banyak belajar benda baru. best =)

    airaniez wirdani: hihihi..kan,kan,kan? *perasan lagi*
    tak dapat bonus sebab tak cukup setahun kerja lagi. tapi boleh claim OT.

    cEro: hihihihihi.. kiut? *blushing tiba2* baru cakap nama kiut je dah nak blush.

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...