Saturday, August 20, 2011

Tiba-tiba: Header Baru!

Memandangkan rupa-rupanya dah setahun lebih jugak lah aku berblogging, aku tak pernah-pernah nak tukar template. Entah, sayang pun ada. I kan setia. Uww~ Tapi, aku telah membuat perubahan dengan meletakkan header baru. Semoga anda jangan rasa macam tersesat bila masuk blog ni sebab header dah bertukar. hehehe..

Aku tahu ramai yang suka header lama. Aku banyak menerima pujian untuk header tersebut. Thanks to Abang Odio sebab buatkan. But this time, aku buat sendiri jelah sementara aku tengah rajin menatap laptop. Terasa lebih "aku" dengan header baru. Chewah~  dalam sehari kalau tak poyo memang tak sah!  (@___@)

Ok, selamat malam!


on second thought, terasa macam patut remain gambar yang belah kiri aje. Yang belah kanan tu tak payah. What do you think? Ah malasnyee nak tukar. 

Ehh, ok, selamat malam again. Bye-bye.


10 comments:

  1. kak, nak raya ni tukar lah rumah baru. heee..

    ReplyDelete
  2. erk, choose either one should be better... hukhuk... that's my POV... helpful enough?

    ReplyDelete
  3. dah cukup ok dan cantik tu sophie.gempak eh header baru.ceria betul wajah tu.hehe

    ReplyDelete
  4. header baru chantek!nmpk garangg and gagahh..hihihi

    ReplyDelete
  5. THANKS SEMUA!!! (^__^)v

    nampak garang and gagah.
    I like =)

    ReplyDelete
  6. wah..smgtnya buat header baru...byk masa ke bulan pose ni Sophie?kui kui...

    ReplyDelete
  7. kak aira, masa terluang sikit bila puasa, takde kelas renang.haha.

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...