Tuesday, August 23, 2011

Ada Hati Yang Perlu Dijaga



Disebabkan blog adalah satu bahan bacaan yang public, aku akan cuba sedaya upaya untuk tidak mengepost apa-apa yang berbaur peribadi. Makanya telah delete post sebelum ini. Sebab ada hati-hati yang perlu dijaga. Dan ada mata-mata yang akan membaca.

My bad.

We ended up in a good way. Don't wanna create a mess.
Not a chance to defeat or be defeated.
Choice has been made and I shouldn't brag.

Aja,aja FIGHTING!!  (^_^)V
Super Sophie is saving herself. =)
Moving on steadily. YEAH!!!!





15 comments:

  1. chaiyok2 kak..suka dgn cara akak yg menjaga privacy peribadi:)

    ReplyDelete
  2. dah dapat imaging muke mak cik tu mesti muke sopie when 70 years old.hahhaha..larikkkk!!!!

    ReplyDelete
  3. its ok klu nak post entry berbaur personal..still boleh baca n bg komen yg sesuai..b tough dear~

    ReplyDelete
  4. aha, xleh nak luah perasaan sangat kat blog kan.

    ReplyDelete
  5. weee.. go go go super sophie!! hik3.. yeah.. skrg dh jrg post entry yg personal.. blog dh mkin rmai followers.. rmai gak silent reader.. so, kna privatekn mne yg prlu.. ryte? :)

    ReplyDelete
  6. ya, sebab itu aku privasikan blog aku dari orang2 sekeliling. tapi sayang masih tidak berjaya sepenuhnya.

    *teruskan hidup sophie! :)

    ReplyDelete
  7. delete la yang mane tak patut tu kan..kenkadang kite ni ter emo atau terlebih eksaited..hihi..

    ReplyDelete
  8. jadilah sehappy nenek yg dlm gmbr uh^^ yeaaahh super sophie is coming!! wee~

    ReplyDelete
  9. alaaa..baru nak tahu apa kisahnya :)

    ReplyDelete
  10. Nur Syalillah Kamrudin: oh yeke? huhu. terima kasih dik =)

    Hamzah ian: yeahhh amejah!!! I'm Hoyeahinggg!!!

    Taufan bin Ribut: eh takpe, comel gak tuh.hihi..

    azalia: yeahhh.agakla,kita sebagai perempuan kadang2 rasa macam nak meluahkan. tapi tersalah saluran.

    syaz: hurmm.. thanks. tapi saya prefer tak share disini.

    ReplyDelete
  11. cikmimi: betul3..

    amar: hahaha.. perlu happykan diri walaupun dah tua.

    Farhana Jafri: betul =) u so sweet.

    EB: =)

    hanaahmad:thanks hana!!!!

    ML: a ah. haisyh..

    putput:hahahaha.. yep betul. =)

    ryann: sorry kak, akak lambat sehari aje. ;p

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...