Monday, July 30, 2012

My Twitter

Pengumuman!

Memandangkan aku rasa dah sampai masanya aku ada twitter kan, maka tanpa berfikir dengan lebih panjang aku dah buat account Twitter. Aku dah buang chatbox kat page blog aku sebab aku rimas dengan post-post berunsur pengiklanan melampau. Bagi yang bertanya pasal personal Facebook, maaf, nama pun personal jadi agak privasi lah. Hopefully dengan adanya Twitter lebih mudah orang nak berhubung dengan aku. Bermesra dengan pembaca gittuw~ *kalau takde unsur gewdiks tak sah tau uolls*



p/s: aku dah buang chat box kat blog aku sebab banyak post berunsur pengiklanan melampau jadi aku rasa rimas. So ganti dengan twitter lebih afdhal lah kot..

7 comments:

  1. sama la rimas dengan chatbox tu. banyak spam. unfortunately, dani dah deactivated twitter bulan lepas. hoho

    ReplyDelete
  2. wawhhh..da ade twitter laa die.. :)

    ReplyDelete
  3. Wahh!! Dah bertwitter dah skang..bgus2...

    ReplyDelete
  4. hehehe peminat no 1 your blog! :) I dah follow u kat twitter! :) Maka sila la follow balik!

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...