Monday, July 2, 2012

Motivational Monday #2


p/s: Happy Monday everyone! Dengan rasminya sedang menjadi penganggur yang berwibawa. =B

8 comments:

  1. selamat menjadi penganggur berjaya. haha

    ReplyDelete
  2. Aku rasa ko takkan dapat kalahkan aku selaku penganggur professional..hehehe

    ReplyDelete
  3. ain nak tukar jadik motivational wednesday..sbb hari nie hari rabu...keh3..

    kalau rasa CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
    Jiwa daku sedang berperang

    ReplyDelete
  4. dani: haha..thanks!

    cEro: adehhh.. aku ni walaupun menganggur, tetap busy.

    ReplyDelete
  5. jadi penganggur ke? boleh lah pass sikit buah angur tu kat syaz. muahahahaha

    ReplyDelete
  6. Kurangkan kerisauan tingkatkan ketabahan! ;)

    ReplyDelete
  7. syaz: heheh.. kalau lah boleh di pass kan..

    Aslan:a ah..makanya?

    yousof: =)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...