Thursday, July 5, 2012

Distance?



Say "I Love You" when you're not listening..

*Ai tacing nih!*

9 comments:

  1. nape tetiba layan lagu tacing nie?
    sampai kita pun tertacing sekali nie..
    apa celop.. sobssssss

    ReplyDelete
  2. tersesat..

    alang2...

    uncle seeker sedara ke? he he

    ReplyDelete
  3. ehem.. ade ape-ape ke ni? hahaha.

    ReplyDelete
  4. berbunga-bunga nampak? hehehe

    ReplyDelete
  5. I Love You when you're not listening and I know You know.. ;P

    Sempoi video clip ni. #1st time tengok hehe

    ReplyDelete
  6. janganlah tacink. tsk tsk tsk.

    ReplyDelete
  7. salam kak, saya nak tanya... klau degree architecture dapat kat kampus mana ya? perak or shah alam... saya harapp sgt dpt shah alam sebab saya duduk kat selangor... if dapat perak, leyh tuka tak?

    ReplyDelete
  8. @azalia hjsalleh
    biasalah sekali sekala tertacing lah juge.hehehe..

    @kueh bakar
    eh takde kena mengena langsung. =)

    @oshinz
    apa-apa yang di post di blog ini takkan jadi meaningless.. =)

    @cEro
    tak berbunga pun. ='( berduri-duri ada.haha..

    @Yousof
    Lagu ni bila hayati rasa macam something pulak.haha.

    @syAzAnA
    huhu..takleh buat apa.tertacink jugak.hoho..


    @Anonymous
    kena tanya Ketua Program. Ada lah prosesnya kalau nak tukar. Plus, kena ada alasan yg kukuh.

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...