Sunday, June 27, 2010

One Day Out With Sisters

Tarikh : 26 June 2010 Yang giler kentang : Aku,adik-adik dan kawan adik, Nash.

Sebenarnya tujuan utama keluar ni nak beli baju renang. Sebab aku sememangnya memerlukan baju renang yang lebih dari satu.Huhu.. Banyak memang banyak la pilihan tapi budgetku cuma RM200 sahaja. So kena beli yang berpatutan. Ada satu design kawan aku beli kat Quicksilver tu cantik tapi bila pergi dah habis. Jadi masuk jusco ajelah.

tak dapat bayangkan orang tengok kami bergambar kat escalator. haha..

Hari merah kot. Tiba-tiba nak sama. Biasala..adik beradik..


sister


aik! merah lagi? Adk beradik gak eh? Meet Nash..

Muka semangat tak hingat dunia. Nak usha yang warna merah punya baju renang gak. Kenapa hari itu mesti hari merah?



So warna mana lebih best?



Ke Wendy's makan Shrimp Burger dan tak habis fries sebab beli shake.

Lepas tu I skating sebab nak bakar kalori minum shake tadi. Haha.. Tak, ni ada skate competition. Ramai betul orang tengok kat sekeliling.

Ha kalau perasan kat setiap level orang berderet tengok skating competition tu dengan semangat.


My comel mamarazzi =) Sebab tu pakai biru. To differentiate.

Kesimpulannya, aku beli yang warna merah hitam itu sebab warna grey macam dah ramai sangat orang pakai. Lagipun tak pernah ada warna merah lagi. Aku beli baju dan seluar asing-asing. Total RM180. okey? tak lari budget. Boleh la tu.. Ada duit lebih beli design lain pulak lain kali.

2 comments:

  1. wah...best nyer.tapi masih tak paham fungsi baju renang tuh. pakai bikini sudah...lols:)

    ReplyDelete
  2. daripada pakai bikini baik tak payah pakai pape beb..hehe..

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...