Monday, October 14, 2013

They Found It!

Harini aku dikejutkan dengan satu tag dari kawan aku di Facebook.
Dia dan beberapa rakan lain tengah dalam Europe Trip & mereka singgah Venice.

Yang rasa berbesar hati tu, sebab mereka jumpa note yang kononnya "We were here" tuh yang aku dan geng lain pernah tampal dalam restoran Halal masa Europe Trip kami bulan Jun dulu. =) Awww~


Sesiapa jumpa lagi bolehlah bagitahu aku k.. Saje je rasa excited tak pasal-pasal. hahaha..



1 comment:

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...