Thursday, August 9, 2012

Melaka-Yang Tersimpan Dalam Video

Disebabkan aku tahu aku nak sambung belajar, tu yang macam semangat berjalan-jalan dalam negara. Lagipun nak spend time juga dengan BFFs. Erm, kawan sekolah memang ramai, tapi kitorang bertiga ni memang rapat benor sampai family pun dah kenal. Kalau nak gi mana-mana mak tanya dengan siapa, sebut nama diorang ni mak aku approve je. Ha sampai gitulah friendship kitorang. So, kawan aku kata video ni macam agak sedih bagi diorang. Macam tacing laaa.. Huhu. Sorry babes, aku tak sengaja. But I really had fun with the three of you including Amar. =) Amar pun BFF dah sekarang. LOL.. Chill ok! Sila kumpul duit & datang melawat aku nanti.  V(^___^)V

3 comments:

  1. rindu nak pergi melaka lagi. best! :)

    ReplyDelete
  2. seronoknya ada video kenangan dengan bff macam ni...serius suka sangat <3

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...