Monday, October 24, 2016

Jadual Waktu Kolam Renang UiTM 2016


Assalamualaikum.
Saya nak umumkan yang kolam renang UiTM Shah Alam telah dibuka selepas penutupan beliau yang agak lama untuk tujuan penambah baikan kolam. Saya bukan lagi lifeguard mahupun instructor di kolam renang tersebut tetapi InsyaAllah akan mula mengajar renang kembali bila saya rasa saya dah sedia. Nak belajar roger-roger lah. Cewah. So, jadual di atas ni saya kongsi untuk anda semua yang nak berenang di kolam renang UiTM Shah Alam.

5 comments:

  1. Aku macam pernah tanya dulu tapi lupa jawapan dia.
    Kelas berenang tu ada open untuk orang awam tak? Ke untuk student dgn staff je? Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh memang open untuk orang awam. Cuma dia tak campur lelaki perempuan aje. Kalau tak open untuk orang awam, aku pun tak layak dahlah nak masuk sini..

      Delete
  2. Sis next roger roger kalau ada class jan nnt

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...