Tuesday, October 4, 2016

Aku Nak Pergi Sabah

Aku nak pergi Sabah pagi nanti.
Aku rasa nervous & teruja sebab aku tak pernah pergi Sabah & Sarawak seumur hidup aku.
Europe dah sampai tapi negara sendiri belum habis cover semua. I feel, ashamed of myself.
Aku ambil cuti kat ofis straight seminggu. Lepas pulak tu. Maklumlah takde benda yang urgent sangat. Pandai aku pilih timing. Dah nak setahun tak travel ni aku rasa sedikit sangap. Boleh tak.
Aku akan sampai Kota Kinabalu weehuu. Area Tawau maybe next time kot. Nak tengok moo moo di Kundasang.

K, nak update tu je pasal life aku. Nanti nak practise cakap Sabah.

Bajet diari arr??

Till then..

3 comments:

  1. Sophie! Nanti update pasal Sabah, please... 😊 Bash gi Sabah ritu tapi area Semporna je, tak dapat menikmati view cantik-cantik sangat.. Lagipun pergi pun ajar swimming je, tak sempat berjalan sangat. Enjoy your trip!!! 😄😄😄

    ReplyDelete
  2. SUka tengok gambar-gambar kat Sabah kau dalam instagram.
    Lama dah teringin nak ke sana juga :)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...