Thursday, December 3, 2015

Header & Layout Baru. Yeay!

Lepas lama berkira-kira nak design header baru & layout design blog yang baru tapi kekangan masa & tiada mood, baru hari ini aku rasa nak setelkan cepat. Sebab, sekarang dah bulan 12. Ni macam ala-ala nak sambut tahun baru 2016 nanti. Awal kan tukar. Semangat tak? semangat tak? Aku harap aku dapat semangat baru nak rajinkan diri menulis blog.

5 comments:

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...